Juuso Liukkonen vaihtaa MP:stä Ylä-Savoon — Hyökkääjä pelaa loppukauden PK-37:ssa

Mikkelin Palloilijoissa pelannut hyökkääjä siirtyy Kakkosn Iisalmen Pallokerho-37:n vahvuuteen.

Jaakko Avikainen

Juuso Liukkonen aloitti kauden MP:n paidassa, kun joukkue kohtasi Kakkosen ottelussa Nurmijärven Jalkapalloseuran.
Juuso Liukkonen aloitti kauden MP:n paidassa, kun joukkue kohtasi Kakkosen ottelussa Nurmijärven Jalkapalloseuran.

Mikkelin Palloilijoiden vahvuuteen kaudesta 2016 lähtien kuulunut hyökkääjä Juuso Liukkonen vaihtaa seuraa. Liukkosen, 24, uusi osoite on Iisalmen Pallokerho-37. PK-37 pelaa MP:n tavoin Kakkosessa. PK-37 on C-lohkossa yhdeksäntenä. Liukkosen sopimus seuraan kattaa loppukauden.

Liukkonen aloitti kauden MP:n paidassa, mutta ei onnistunut maalinteossa alkukauden otteluissa. Hyökkääjä siirtyi hakemaan peliaikaa kasvattajaseuraansa Savon Palloon Pieksämäelle, missä Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa syntyi kahdeksan maalia kahdeksassa ottelussa.

MP:ssä Liukkonen ehti pelata 43 Kakkosen ottelua, joissa syntyi 23 osumaa. PK-37 odottaa isokokoisen Liukkosen tuovan joukkueeseen leveyttä ja ratkaisuvoimaa. Yläsavolaiset ovat tehneet kauden 14 ottelussa 16 maalia.

— Olen tyytyväinen, kun sopimus syntyi. Itselle tämä on hyvä uusi haaste ja uusi ympäristö. Näkee uusia ihmisiä ja vastustajia. Maaleja toivoisin tekeväni mahdollisimman paljon ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta ottamaan pisteitä loppukaudella mahdollisimman paljon, Liukkonen kommentoi PK-37:n verkkosivuilla.

Luetuimmat