MiPK:lle tappio Keravalla — Pallokerho Keski-Uusimaa karkasi ensimmäisellä puoliajalla

Puolustuksen virheet mietityttivät valmentaja Janne Moilasta.

Risto Hämäläinen

Mikkelin Pallo-Kissat täydentyy loppukaudeksi uudella hyökkääjällä.

Mikkelin Pallo-Kissat kärsi tappion jalkapallon Kakkosessa Pallokerho Keski-Uusimaan vieraana. Keravalla pelattu ottelu päättyi isäntien voittoon maalein 3—2 (3—0).

MiPK nousi peliin mukaan toisella puoliajalla, kun Isaac Kannah kavensi ottelun 54. minuutilla. Kymmentä minuuttia myöhemmin Gerald Ben toi vieraat jo maalin päähän, mutta kiri jäi maalin verran vajaaksi.

— Tänään peli oli melkoista havaijipalloa, sillä paikkoja oli molemmissa päissä. Ei olisi ollut suuri vääryys, että peli olisi päättynyt tasankin, mutta toisaalta kaverillakin oli tilanteita tehdä maali toisella puoliajalla, kertasi MiPK-valmentaja Janne Moilanen.

Vierasjoukkue sai peliin kehnon lähdön. Jo kolmannella peliminuutilla pallo oli maalivahti Tommi Lindholmin selän takana, kun Milo Jung pääsi rangaistuspilkulle. Niko Haiko ja Miro Schwalenstöcker iskivät kotijoukkueen kolmen maalin karkumatkalle.

— Ensimmäinen jakso oli surkea. Puolustuksessa on tehty paljon henkilökohtaisia virheitä, ja maalit tuntuvat helpolta. Vaikea on voittaa, jos omiin menee kolme, Moilanen totesi.

MiPK pelaa seuraavan kerran ensi viikon sunnuntaina, jolloin edessä on kauden toinen Mikkelin paikallisottelu. On vielä epäselvää, voidaanko ottelu pelata Urheilupuistossa.

Ville Niskanen

Ville Niskanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat