Voitto ei paljon lämmittänyt Hatsinan miehiä

Mikkeliläisten hyvä ote karkasi löysäilyyn.

Vesa Vuorela

Hatsinan Mikko Ikonen laukoi pallon kertaalleen Miika Behmin vartioimaan savonlinnalaismaaliin.

Hatsinan miehet palasivat takaisin voittojen tielle salibandyn 2. divisioonassa lyömällä vierailleen Top Teamin maalein 10–6 (5–1, 2–3, 3–2) lauantaina Sport Forumissa.
Hatsina sai peliin hyvän lähdön. Se johti ottelua reilun 11 minuutin jälkeen jo 4–1. Toisen erän vie kuitenkin nimiinsä Top Team ja savonlinnalaisten maalitehtailu jatkui myös kolmannessa erässä. Vieraat nousivat jo maalin päähän, numeroihin 7–6 kun erää oli pelattu 48.09. Tuolloin Hatsina turvautui aikalisään, jonka jälkeen Mikko Ikonen, Jari-Pekka Tiusanen ja Esa Vänttinen varmistivat maaleillaan voiton mikkeliläisille.
— Eka erä oli todellakin hyvää peliä meiltä, mutta sitten aloitimme löysäilyn ja vaikka hallitsimme tilanteita vastustaja pääsi peliin mukaan, harmitteli Hatsinan pelaajavalmentaja Tiusanen otteen kirpoamista.
Maalipaikkoja Hatsinalla olisi ollut suurempaankin voittoon. Top Teamin maalivahdille Miika Behmille torjuntoja kertyi 42 kun niitä Hatsinan Juho Peuralla oli 29.
— Emme me olleet hyviä maalipaikoissa.Teimme vastustajan maalivahdista vain hyvän, kertoi Tiusanen.
Joukkueestaan Tiusanen antoi puhtaat paperit vain neljä maalia tehneelle ja yhden syöttäneelle Vänttiselle. Hänet myös palkittiin parhaana.
— Vänttinen oli ylivoimaisesti paras pelaajamme. Hän oli niitä harvoja, jolla asenne riitti loppuun asti.
Vänttisen, Ikosen ja Tiusasen ohella Hatsinasta maalin makuun pääsivät Miika Pylkkänen, Nestori Paldanius, Karri Häkkinen ja Aapo Salmela.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.