Kampparien P17 jatkaa tappioitta

Kampparien P17-nuoret jatkoivat hyviä otteitaan jääpallon SM-alkusarjassa voittamalla vierailleen Pasabandyn maalein 12–3 (8–0) perjantai-illan myöhäisottelussa. Voitto oli mikkeliläisille viides yhtä monessa pelatussa ottelussa.
Kampparit pääsi hyödyntämään lyhytsyöttöpeliään hyvissä olosuhteissa pelatussa taistossa ja sen pallotempo ja liike oli luokkaa parempaa kuin imatralaisilla. –Tasaisempi ja luistelevampi ryhmä takasi voiton, kertoi Kampparien valmentaja Jukka Pulkkinen.
Yksittäisestä pelaajista Pulkkinen nosti esiin Severi Noposen, joka pelasi jämäkkää ja yksinkertaista peliä niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.
Parannettavaa joukkueensa pelissä Pulkkinen löysi eniten hyökkäyksen päättämisessä 12 tehdystä maalista huolimatta.
Kampparien maalit viimeistelivät Ville Hämäläinen (3), Antti Torniainen (3), Leevi Kukkasniemi (2), Jere Kupiainen, Eetu Pulkkinen, Karo Liimatainen ja Ville Hokkanen.
Kamppareiden pelit jatkuvat loppiaisena, jolloin HIFK saapuu Mikkeliin.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.