MP jatkaa ensi kauteen tutulla maalivahtikaksikolla – Otto Hautamo pelaa ensi kauden sinipaidoissa

Otto Hautamo siirtyi Mikkeliin HJK:n organisaatiosta.

Vesa Vuorela

Jonne Uronen ja Otto Hautamo torjuvat ensi kaudella MP:n paidassa.
Jonne Uronen ja Otto Hautamo torjuvat ensi kaudella MP:n paidassa.

Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto jalkapallon Ykköseen on koossa. Jo aiemmin jatkosopimuksen tehneen Jonne Urosen aisaparina jatkaa 18-vuotias Otto Hautamo. Hautamo siirtyi MP:n riveihin Helsingin Jalkapalloklubin organisaatiosta ja ehti debytoida Ykkösessä.

– Otto tuli loppukaudeksi Jonnelle kaveriksi ja kirittäjäksi. Hän harjoitteli ja pelasi muutamassa pelissäkin Ykkösessä vakuuttavasti ja sitä kautta halusimme Oton myös ensi kaudelle. Hän täydentää meidän maalivahtiosastomme ja takaa sen, että myös maalivahdeille on hyvä kilpailutilanne ja sitä kautta mahdollistaa molempien maalivahtien kehittymisen, MP:n päävalmentaja Juha Pasoja toteaa tiedotteessa.

Puolentoista Ykkösen pelin lisäksi Hautamo pelasi MP:n A-nuorissa.

– Omiin esityksiin olen pääosin tyytyväinen ja pelaamistani peleistä jäi hyvä nälkä tulevaan. Joukkue taisteli hienosti paikan Ykkösessä, Hautamo sanoo tiedotteessa.

Mikkelin Palloilijoilla on Hautamon myötä koossa kahdeksan pelaajasopimusta. Ensi kauden mittaiset sopimukset ovat maalivahtien lisäksi Niila Forsellilla ja Jonathan Dunyinilla. Vuoteen 2022 kestävillä sopimuksilla MP on kiinnittänyt omista nuoristaan Santeri Karjalaisen, Peetu Kermisen, Topi Keskisen ja Eero Ylösen. Ylönen pelasi loppukauden lainalla Jyväskylän JJK:ssa.