Edustusjoukkue alkaa olla koossa tulevaa kautta varten — Hyökkääjä Irfan Sadik täydentää MP:n joukkuetta

Muutama pelaajaneuvottelu on vielä vaiheessa, toteaa päävalmentaja Juha Pasoja.

Juha Leskinen

MP:n uusin pelaajahankinta, Irfan Sadik pääsee tositoimiin jalkapallon Suomen Cupissa pelattavassa kotiottelussa 25. tammikuuta.
MP:n uusin pelaajahankinta, Irfan Sadik pääsee tositoimiin jalkapallon Suomen Cupissa pelattavassa kotiottelussa 25. tammikuuta.

FC Lahden riveissä viime kauden pelannut Irfan Sadik on tehnyt kauden mittaisen pelaajasopimuksen Mikkelin Palloilijoiden kanssa.

Sadikin myötä parin viikon päästä viralliset ottelut Suomen Cupissa aloittavalla MP:llä on kasassa 18 pelaajasopimusta.

Sunnuntaina 21 vuotta täyttänyt Sadik on isokokoinen hyökkääjä, ja esitellyt taitojaan MP:n harjoituksissa sekä harjoituspelissä KuPS:aa vastaan.

Kiuruvedeltä kotoisin oleva Sadik on muun muassa esiintynyt U19 -maajoukkueessa. Viime kaudella hän osui FC Lahden farmijoukkueen Reippaan riveissä yhdeksän kertaa kaikkiaan kahdeksassa Kakkosen ottelussa.

Mikkeliin Sadik kertoo tulevansa hyvillä mielin.

— Tulevalla kaudella haluan henkilökohtaisesti olla isossa roolissa sekä tehdä tehoja ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa, Sadik kommentoi pestiään tiedotteessa.

MP:n päävalmentaja Juha Pasojan mukaan edustusjoukkue alkaa pikkuhiljaa olla koossa. Muutamia neuvotteluja käydään vielä testijaksolla olleiden pelaajien kanssa.

— Irfan vakuutti testijaksolla hyvillä otteillaan. Häneltä löytyy taitoa ja röyhkeyttä pitää palloa sekä suojata sitä ja häntä vastaan on hankala pelata. Hän liikkuu hyvin boxissa ja on hyvä viimeistelijä. Toivottavasti hän pysyy terveenä ja pääsee kehittämään itseään, koska potentiaalia häneltä löytyy, Pasoja arvioi uusinta pelaajarekrytointia.

Irfan Sadik

Syntynyt vuonna 1999 Kiuruvedellä.

Hyökkääjä, pelaa numerolla 10.

Pituus 190 senttiä, paino 86 kiloa.

Aikaisemmat seurat: KuPS, FC Kuusysi, Reipas, FC Lahti Akatemia, PKKU, FC Lahti.