Hatsinan miesten cup-taival sai jatkoa

Hatsinan miesten pelit salibandyn Suomen cupissa jatkuvat, kun he voittivat PoNoVon neljännelle kierroksella maalein 9–4 (3–1, 3–1, 3–2) sunnuntaina kotikentällään Sport Forumissa.

Hatsina perusti voittonsa hyvään alkuun kuten edellisessäkin ottelussa.

— Olimme hereillä ja veimme avauserän 3–1. Aina puoleen väliin ottelua pelasimme hyvin, kertoi Hatsinan valmentaja Vesa Valjakka.

— 5–2-tilanteessa ehkä kuitenkin tuudittauduimme vähän. Emme pelanneet pelisuunnitelman mukaan ja vastustaja pääsi peliin mukaan. Meille sattui kolmannen erän alussa muutama virhe, ja tilanne olikin äkkiä 6–4.

Takaiskujen jatkeeksi Hatsina sai vielä viiden minuutin jäähyn. Sen se kuitenkin kesti hyvin ja sai uutta virtaa otteisiinsa.

— Peli oli sen jälkeen hyvin hanskassa, sanoi Valjakka.

Yli- ja alivoima toimi

Tyytyväinen Valjakka oli juuri joukkueensa alivoimapeliin. Myös ylivoima toimi ja niiden aikana Hatsina iski kaksi maalia.

— Hyvä peli, mutta pystymme parempaan.

Joukkueensa parhaimmistoon Valjakka nosti 26 torjuntaa tehneen maalivahdin Juho Peuran ja puolustajat Joni Honkosen ja Jani Kurosen. Kuronen teki yhden maalinkin.

Hatsinan tehopelaajia olivat kolme maalia laukonut Mikko Ikonen ja kaksi maalia mieheen tehneet Jari-Pekka Tiusanen ja Tero Penttinen. Maalin makuun pääsi myös Aaron Kapulainen.

Se, kuka tulee vastaan viidennellä kierroksella, ei ole tiedossa.

2. divisioonan sarjapelit Hatsina aloittaa tulevana torstaina, jolloin Kouvolan Sudet saapuu vieraaksi Mikkeliin.