Passarien paras peli palkittiin pisteellä

Mikkelin Passarien miehet esittivät kauden parastaan, kun he kohtasivat PuWon lentopallon 2-sarjassa sunnuntaina Kuopiossa. Sekään ei riittänyt voittoon, sillä isännät olivat pelissä parempia erin 3–2 (25–20, 26–28, 25–20,17–25,15–12).
— Välillä peli näytti jo lentopallolta. Viime ottelusta on menty eteenpäin, kertoi Passarien valmentaja Teuvo Kahila pisteen tuoneen
pelin jälkeen.
Parhaimmillaan Passarien peli kulki neljännessä erässä.
— Varsinkin sen loppupuoli oli hyvää taistelua meiltä.
Hyvän erän jälkeen voitto kuitenkin karkasi Passareilta.
— Sählättiin siinä joitakin helppoja palloja ja vastustaja pääsi karkumatkalle, jota ei sitten enää saatu kurottua kiinni. Vastaanottomme ei saanut nostettua palloja passarille. Oliko siinä meillä liikaa kierroksia? mietti Kahila.
— Hyvin kyllä varsin junnupitoinen vastustaja veti palloa ruutuunkin.
Seuraavan kerran Passarit pääsee tavoittelemaan paluuta voittojen tielle ensi sunnuntaina, jolloin sarjakakkonen Partion Karpaasit saapuu Mikkeliin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet