”Nopeutta ja vastaiskuvaarallisuutta” – Harrison Hanley on MP:n uusi hyökkääjä

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä on tyytyväinen Harrison Hanleyn kiinnitykseen.

Mikkelin Palloilijat on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen 23-vuotiaan yhdysvaltalaisen Harrison Hanleyn kanssa.

Ykköseen valmistautuva Mikkelin Palloilijat on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen 23-vuotiaan yhdysvaltalaisen

Harrison Hanleyn

kanssa. Hyökkäyksessä ja keskikentän laidalla viihtyvä Hanley oli tammi-helmikuussa kolmisen viikkoa joukkueen mukana harjoittelemassa.– Hanley pelasi kolmessa ensimmäisessä harjoitusottelussa ja teki hyvän vaikutuksen. Hän on nopea pelaaja, joka pitää puolustajien haastamisesta ja maalien tekemisestä, MP kuvailee tiedotteessaan. Vuodet 2010 – 2013 Hanley pelasi Santa Claran yliopiston Broncosissa. Päävalmentaja

Ilkka Mäkelä

on tyytyväinen Harrison Hanleyn kiinnitykseen. – Harrison tuo joukkueeseen etenkin nopeutta ja tarvittavaa vastaiskuvaarallisuutta. Hyvänä pallon kanssa kääntyjänä hänellä on kyky suunnata peliä eteenpäin. Edellytyksiä on pelata sekä hyökkääjänä että laitapelaajana. Mieluiten hyökkäyksessä kärkenä pelaava Harrison Hanley liittyi innolla mukaan MP:n harjoituksiin sopimuspelaajana. – Mikkeli vaikuttaa todella hyvältä paikalta elää, olla ja pelata jalkapalloa. – Ilman muuta siitä lähdetään tulevana kesänä, että sarjapaikkamme Ykkösessä säilyy ja kiusaamme kärkiporukoita. Sarja on joukkueelle muutaman vuoden tauon jälkeen uusi, mutta uskon, että pääsemme hyödyntämään altavastaaja-asemamme ja yllätämme monet positiivisesti. Henkilökohtaisesti haluan tehdä vaikutuksen jokaisessa pelissä, on se sitten maalien tekemistä, syöttämistä tai vahvaa puolustamista.

Elina Keskitalo

Elina Keskitalo

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet