Tiistaina maailmanmestaruutta juhlinut Mikkelin Timo Nyström oli nyt kymmenes para-ampumaurheilun MM-kisoissa: "Se kaatui minun pystyn perisyntiini eli liipaisun ajoitukseen"

Kilpailun tulostaso oli korkea. Kultaa voittanut Barbara Moskal ampui peruskisassa uuden maailmanennätyksen.

Jaana Nyström

Timo Nyström ampui pystyasentokisassa ennätyksensä 502,7. Se toi kymmenennen sivun.
Timo Nyström ampui pystyasentokisassa ennätyksensä 502,7. Se toi kymmenennen sivun.

Mikkeliläinen Timo Nyström sijoittui kymmenenneksi näkövammaisten ilmakiväärin pystyasentokilpailussa para-ampumaurheilun MM-kisoissa torstaina Australian Sydneyssä.

Nyström teki peruskilpailussa tuloksen 502,7, jolla hän sijoittui kymmenenneksi. Tulos oli Nyströmin uusi ennätys.

Kahdeksan parhaan ampujan finaaliin tarvittiin vähintään tulos 521,4. Puolan Barbara Moskal oli peruskisan ylivoimainen ykkönen 556,4 pisteellään, joka on uusi maailmanennätys.

Moskal voitti myös finaalin, kun hän tähtäsi 214,3 pistettä. Eroa hopeaa vieneeseen Itävallan Patrick Mooriin kertyi 12,1 pistettä.

Mikkelin Ampujia edustava Nyström voitti tiistaina makuuasennon MM-kultaa. Hän sanoi tuolloin, ettei pysty ole ollut yhtä vahva asento kuin makuu.

— Tämän päivän kisa oli ja meni. Se ei ollut mikään huippusuoritus. Se kaatui minun pystyn perisyntiini eli liipaisun ajoitukseen. Tulostaso on huima, sillä finaaliin pitää ampua yli 520 pistettä, Nyström sanoi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Juttuun on vaihdettu kuva 17.10. kello 13.32.