MP sai vihdoin uuden päävalmentajan

Janne Loukiainen luotsaa edustusjuokkuetta loppukauden ajan.

Vesa Vuorela

MP kärsi lauantaina neljännen peräkkäisen tappionsa. Joukkue sai loppukauden ajaksi uuden päävalmentajan.

Mikkelin Palloilijat kertoo palkanneensa Janne Loukiaisen uudeksi päävalmentajaksi. Entinen MP-kasvatti ja juniorivalmentaja Loukiainen toimii edustusjoukkueen valmentajana loppukauden ajan.

MP kartoitti uutta valmentajaa ympäri Suomen ja neuvotteluja käytiin useamman vaihtoehdon kanssa. Lopulta päädyttiin Loukiaiseen, jonka johdolla on tarkoitus saada rivit järjestykseen ja hoitaa loppukausi kunnialla loppuun, kerrotaan MP:n nettisivuilla uuden valmentajan pestaamisesta.

47-vuotias Loukiainen on MP -kasvatti, joka pelannut läpi kaikki MP:n junioriluokat ja toiminut valmennustehtävissä vuodesta 1992 alkaen pääsääntöisesti MP:n junioreissa, mutta myös Ristiinassa ja Jyväskylässä.

MP aloitti kauden tuloksellisesti hyvin, mutta nyt alla on neljä peräkkäistä tappiota ja sarjasijoitus on pudonnut seitsemänneksi, kun otteluita on vielä kymmenen jäljellä.

- Nyt keskitytään jalkapallon perusasioihin, harjoitellaan hyvin ja tehdään kovasti töitä, niin eiköhän kurssi tästä käänny, kertoo Loukiainen.

- Eilisessä pelissäkin oli paljon hyviä asioita, vaikka se päättyi selvään tappioon sarjajohtajaa vastaan. Nyt pitää vaan saada lisää malttia ja rytmiä pelaamiseen.

MP pelaa seuraavan kerran kahden viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkaa uuden päävalmentajansa johdolla Helsinkiin, missä Pallokentän nurmella vastaan asettuu FC Kiffen.

Osallistu keskusteluun

Länsi-Savo