MiPK-MP pelataan Urskissa — yleisötavoite on 2 500

Ottelua oltiin siirtämässä pois Urheilupuistosta juoksuratojen pinnoittamisen takia.

Vesa Vuorela

MP:n ja MiPK:n ensimmäinen paikallispeli päättyi MP:n voittoon maalein 2–1 kesäkuun alussa.

Mikkelin Pallo-Kissojen ja Mikkelin Palloilijoiden kauden toinen jalkapallon Kakkosen paikallispeli pelataan tulevana sunnuntaina Urheilupuistossa. Ottelua oltiin siirtämässä pois Urheilupuistosta remontin, juoksuratojen pinnoittamisen takia, mutta maanantaiaamuna pidetyssä palaverissa osapuolet, Mikkelin kaupunki, Pallo-Kissat ja urakoitsija Jäämestarit Oy tulivat siihen tulokseen, että Urheilupuisto on ainoa paikka pelille.

Neuvottelu sujui hyvässä yhteisymmärryksessä.

— Urakoitsija oli sitä mieltä, että ottelu pelataan Urheilupuistossa. Sen jälkeen asia oli kaikille selvä, kertoo Mikkelin Kissojen toiminnanjohtaja Kimmo Aholainen.

— Se, että ottelu saadaan pelata Urheilupuistossa, on seurallemme ja mikkeliläisyleisölle tärkeä.

Kesäkuun alussa käyty ensimmäinen paikallispeli veti Urskiin yleisöä 2018. Pallo-Kissat odottaa kauden päätapahtumaansa vähintään saman verran katsojia.
— Jos keli on sunnuntaina hyvä, 2 500 katselijaa on aivan realistinen määrä, arvioi Aholainen.

Mikkeliläisjoukkueiden kauden ensimmäinen derby päättyi MP:n voittoon 2–1. Sunnuntaina MiPK ja MP pelaavat paitsi kaupungin herruudesta, myös putoamista vastaan.
Ottelu alkaa kello 18.30.

Jukka Laitinen

Jukka Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.