MP:lle tärkeä jatkosopimus — Mikko Hiltunen jatkaa keskikentällä

Keskikenttäpelaaja Mikko Hiltunen pelaa ensi vuonna neljännen kautensa MP:n riveissä.

Jaakko Avikainen

Mikko Hiltunen jatkaa MP:n pelipaidassa ensi kauden.
Mikko Hiltunen jatkaa MP:n pelipaidassa ensi kauden.

Kakkosen A-lohkossa ensi kaudella pelaava Mikkelin Palloilijat on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Mikko Hiltusen, 25, kanssa. Jyväskylästä kotoisin oleva Hiltunen on pelannut MP:ssä kolme kautta.

— Lohkossa ei varmasti tule olemaan yhtään peliä, jossa pääsisimme helpolla. Lohkossa on monta erittäin kovaa joukkuetta ja varmasti monella joukkueella on selkeät tavoitteet lohkovoitosta, ennakoi Hiltunen.

Hiltusen viime kautta varjostivat loukkaantumiset. Hiltusen loppukausi tärveltyi reisivammaan ja elokuussa pelaaja sai aivotärähdyksen törmättyään oman joukkueen maalivahtiin. MP:n mukaan vanhat vammat on nyt hoidettu kuntoon, ja tilanteet aina loppuun asti pelaava Hiltunen on täydessä harjoituskunnossa.

— Mikon sopimus on tärkeä palanen palapelissämme. Hän soveltuu pelaajana erinomaisesti meidän pelitapaamme ja odotan häneltä isoa panosta tulevalla kaudella, päävalmentaja Janne Wilkman luonnehtii.

Hiltusen myötä MP:llä on koossa 13 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Lisää sopimuksia seura tiedottanee vielä tämän vuoden puolella.

MP:n sopimuspelaajat kaudelle 2018:

Jonne Uronen (mv)
Markus Brusila
Ozeias Graciano
Mikko Hiltunen
Tomi Janhunen
Tuomas Jerkkola
Mehdi Mohammadi
Sami Kariniitty
Eero Karjalainen
Olli Kilpeläinen
Joonas Kimari
Miikka Oinonen
Elliot Simmons