Lehtitieto: Fredric Weigel palaa Jukureista Ruotsiin — Jukurien Holtari: "En kommentoi huhuja"

Hockeyallsvenskania johtava IF Björklöven värväsi Jukureissa vähille tehoille jääneen sentterin, kertoo Kvällsposten-lehden blogisti.

Fredric Weigel hankittiin Jukureihin kovin odotuksin. Nyt ruotsalaissentteri on palaamassa kotimaahansa.
Fredric Weigel hankittiin Jukureihin kovin odotuksin. Nyt ruotsalaissentteri on palaamassa kotimaahansa.

Jukureissa alkukauden pelannut ruotsalaissentteri Fredric Weigel palaa kotimaahansa. Weigelin uusi osoite on Uumajan IF Björklöven, joka johtaa tällä hetkellä Ruotsin toiseksi korkeinta sarjatasoa Hockeyallsvenskania.

Weigelin siirrosta kertoi Kvällsposten- ja Expressen-lehtien blogisti Johan ”MrMadhawk” Svensson, joka kertoo saaneensa tiedon luotettavista lähteistä. Aiemmin Svensson paljasti puolustaja Gustav Bourammanin lainasiirron SHL:n suurseurasta Färjestadista uumajalaisseuraan.

Uumajassa ilmestyvä sanomalehti Västerbottens-Kuriren on tiedustellut asiaa IF Björklövenin urheilujohtaja Per Kentältä, joka ei kuitenkaan kommentoinut suoraan, onko Weigel seuraan tulossa.

— Fredric on hyvä jääkiekkoilija. Jos hän olisi saatavilla, olisi hän kiinnostava. Mutta hänellä on sopimus Jukureihin ja tietojeni mukaan se on yhä voimassa, Kenttä sanoo lehdelle.

Länsi-Savo tavoitteli Jukurien urheilutoimenjohtaja Jukka Holtaria kommentoimaan asiaa. Holtari ei ehtinyt puhua, mutta vastasi kuitenkin tekstiviestiin.

— En kommentoi huhuja, sanoi Holtari.

Fredric Weigel on tehnyt viime kausina hyviä tehoja Hockeyallsvenskanissa, mutta syksy SM-liigassa ja Jukureissa on ollut vaikeampi. Weigel on pelannut 17 ottelua ja kerännyt niissä tehopisteet 2+2.

Luetuimmat