Jukurit pelaa harjoitusottelut KHL-, Liiga- ja Mestis-joukkueita vastaan

Taru Hokkanen

Jukurien harjoitusotteluiden kausi käynnistyy Mikkelissä keskiviikkona elokuun 7. päivä pelattavalla pelillä KalPaa vastaan.

Jääkiekon SM-liigakauteen valmistautuva Jukurit pelaa viisi harjoitusottelua Suomessa. Kotipeleissä Jukurit saa vastaansa KHL-joukkue HK Vitjazin ja liigaryhmät KalPan ja Ilveksen. Eteläsavolaisittain kiinnostava ottelu on SaPKon ja Jukurien kohtaaminen Savonlinnassa. Niiden lisäksi Jukurit matkustaa harjoitus- ja otteluleirille Japaniin.

Harjoitusotteluiden kausi käynnistyy Mikkelissä pelattavalla Jukurit–KalPa-pelillä keskiviikkona elokuun 7. päivä

Kaksi päivää myöhemmin eli perjantaina 9.8. Ikioma Areenalle saapuu Jukurien vieraaksi HK Vitjaz. Podolskin kaupungista tulevassa joukkueessa pelaavat muun muassa suomalaiskiekkoilijat Ville Lajunen, Miro Aaltonen, Joonas Nättinen ja Pekka Jormakka.

Kansainväliset ottelut jatkuvat pian tämän jälkeen, kun Jukurit lähtee 11.8. viikon mittaiselle harjoitus- ja otteluleirille Japaniin.

Japanin matkan jälkeen Jukurit kohtaa SaPKon 22.8. Savonlinnassa.

Kaksi viimeistä harjoituskauden ottelua pelataan Liiga-joukkueita vastaan. Kotiharjoitusottelussa 29.8. vastassa on Ilves ja viimeinen harjoitusottelu 4.9. on samalla Liiga-avauksen kenraalinäytös Kuopiossa KalPaa vastaan.

Kauteen valmistavat ottelut:

Jukurit–KalPa, Mikkeli, 7.8. kello 18.30.

Jukurit–HK Vitjaz 9.8. kello 18.30.

Harjoitus- ja otteluleiri Japanissa 11.–19.8.; harjoitusottelut Nikko–Jukurit Nikossa 17.8. ja Nikko–Jukurit 18.8. Tokiossa.

SaPKo–Jukurit 22.8. kello 18.30.

Jukurit–Ilves 29.8. kello 17.30.

KalPa–Jukurit 4.9. kello 18.30.