Veikkausliigaseurassa harjoitellut maalivahti MP:hen — Yhdysvaltalainen Scott Angevine on sinisten uusin hankinta

MP on tehnyt loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Scott Angevinen kanssa.

Angevine on pelannut Suomessa aiemmin niin VIFK:n, KPV:n kuin FC YPA:n riveissä.

MP saa täydennystä maalivahtiosastolleen, kun Veikkausliigaseura VPS:ssä alkukauden aikana harjoitellut Scott Angevine siirtyy mikkeliläisten miehistöön loppukauden mittaisella sopimuksella.

MP:n maalivahtiosasto on ollut siirtoikkunan aukeamisesta saakka vajaa, kun ykkösmaalivahti Sammy Ndjock siirtyi Etelä-Afrikkaan merkittävän siirtokorvauksen myötä.

Ndjockin lähdettyä MP:n maalilla torjuntavastuuta on kantanut oma kasvatti Jonne Uronen.

29-vuotias Angevine on harjoitellut joukkueessa reilun viikon ajan. Hän on pelannut Suomessa aiemmin niin VIFK:n, KPV:n kuin FC YPA:n riveissä.

— Olen ollut vasta reilun viikon Mikkelissä, mutta olen todella nauttinut olostani täällä. Huomaa, että ihmiset ovat tunteella seurassa mukana ja on hienoa, että sain sopimuksen tänne. Teen varmasti kaikkeni auttaakseni seuraa menestymään, Angevine sanoo MP:n tiedotteessa.

— Joukkueessa on hyvä kilpailutilanne pelipaikoista ja uskon, että pystymme pelaamaan loppukauden hyvällä tasolla ja voittamaan otteluita, maalivahti jatkaa.

MP:n päävalmentaja Janne Wilkman on luonnollisesti tyytyväinen uuteen maalivahtihankintaan.

— Scott tuntee sarjan hyvin, koska on ollut jo pitkään Suomessa ja oli näin ollen meille luonteva ratkaisu. Hän tuo meille kaivattua johtajuutta takalinjoille ja nyt saamme maalivahtiosastollekin hyvän kilpailutilanteen loppukauden osalta.

Tärkeää sopimuksen tekemisessä oli myös se, että Angevine on valmis sitoutumaan joukkueeseen myös tämän kauden jälkeen.

— Scott, kuten muutkin kesän siirtoikkunassa tulleet pelaajat ovat valmiita sitoutumaan projektiimme myös tämän kauden jälkeen, joten kaikilla on varmasti näyttöhaluja jäljellä olevissa otteluissa.

MP pelaa tänään Vaajakoskella FCV:n vieraana. Angevinen sopimusasiat on saatu kuntoon ja hän on edustuskelpoinen illan ottelussa.