Jukurien pelissä ollut mahdollista altistua koronavirukselle – Jäähallin 3. sektorin anniskelupisteillä olleita kehotetaan tarkkailemaan vointiaan

Jukurit painottaa tiedotteessa, ettei otteluun saa tulla, mikäli henkilöllä on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita.

Jaakko Avikainen

Jukurien ja Saipan välinen ottelu pelattiin viime perjantaina.
Jukurien ja Saipan välinen ottelu pelattiin viime perjantaina.

Perjantaina 13. marraskuuta pelatussa Jukurit–Saipa-jääkiekko-ottelussa on voinut tapahtua altistuminen koronavirukselle, Jukurit tiedottaa.

Jukurit kertoo, että positiivisen koronavirustestin ottelun jälkeen saanut, pelissä kuitenkin jo oireinen henkilö on voinut altistaa muita tapahtumassa olleita jäähallin 3. sektorin anniskelualueilla. Hän oleskeli niillä ilman maskia koko ottelun ajan. Henkilö on asioinut useilla kyseisen sektorin anniskelupisteillä.

Kaikkia 3. sektorin anniskelualueilla olleita pyydetään tarkkailemaan omaa vointiaan ja hakeutumaan pienistäkin oireista koronatestiin.

Essoten mukaan altistumisvaaraa ei ole ollut katsomoissa. 3. sektoriin kuuluvat Jukurien kannattajapääty sekä istumakatsomot B6 ja B7.

Jukurit painottaa tiedotteessa, ettei otteluun saa tulla, mikäli henkilöllä on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita. Jukurit suosittelee voimakkaasti kasvomaskin käyttöä ottelussa.

Jukurit tarjoaa kaikille asiakkaille veloituksetta kasvomaskeja niin sisääntuloissa kuin myös ravintolapisteillä ostosten yhteydessä.

Juttuun tarkennettu klo 12.26, että henkilö todettiin koronapositiiviseksi ottelun jälkeen.