Pertunmaalta kotoisin oleva Vesa Törnroos valittiin Rion olympialaisiin

33-vuotias trap-ampuja edustaa nykyisin Lahden Ampumaseuraa.

Pertunmaalta lähtöisin oleva trap-ampuja Vesa Törnroos nimettiin keskiviikkona Rion olympiajoukkueeseen. Törnroos edustaa nykyisin Lahden Ampumaseuraa ja asuu Heinolassa.

– Tavoitteenani on ampua siellä elämäni paras kisa. Jos olen ollut maailmancupissa parhaimmillaan neljäs, jokainen voi päätellä, mitä se tarkoittaa, Törnroos sanoo Suomen Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

– Osallistun kahteen maailmancupiin, jotka ovat kesäkuun alussa San Marinossa ja juhannuksen aikaan Bakussa. Toivottavasti pääsen myös haulikkolajien EM-kisoihin, jotka ovat heinäkuussa Italian Lonatossa, hän jatkaa.

Rion olympialaiset järjestetään 5.-21. elokuuta. Ampumaurheilun kilpailupäivät ovat 6.-14. elokuuta. Naisten trap ammutaan 7. elokuuta ja miesten trap 7.-8. elokuuta.

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikkö nimesi keskiviikkona Törnroosin lisäksi viisi muuta urheilijaa Rion olympiajoukkueeseen.

Lasse Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet