Hatsinan naiset tappiolla joulutauolle — sarjakärki Pelicans SB karkasi toisessa erässä

Fyysisempi Pelicans käänsi pelin Hatsinan mustan hetken aikana.

Hatsinan naisten taival 1. divisioonassa jatkui tappiolla, kun sarjan kärkeen noussut lahtelainen Pelicans SB oli mikkeliläisiä etevämpi. Loppunumerot menivät lahtelaisille vahvan toisen erän ansiosta maalein 7—3 (2—2, 4—1, 1—0).

— Kaveri oli fyysisesti vahvempi. Meillä oli lisäksi ongelmia pelissä reagoinnissa ja puolustuspelissä. Maalivahtiin emme kaatuuneet, summasi Hatsinan valmentaja Jouni Huotari.

Pelicans aloitti vahvasti, mutta Hatsina sai kuvionsa kuntoon ja nousi hetkeksi 3—2-johtoon Hanna Seppäsen, Laura Lahtisen ja Emmi Pöyryn maaleilla. Pelicans nousi kuitenkin rinnalle ja ohi.

— Ensimmäiset kymmenen minuuttia olimme taikinassa, mutta sitten saatiin juonesta kiinni. Meillä oli ensimmäisen erän puolesta välistä lähtien hyvä vaihe, mutta sitten tuli musta hetki, jolloin Pelicans pääsi tekemään kolme maalia samasta sektorista, kertoi Huotari.

— Päätöserässä yritettiin kokoonpanoa muuttamalla saada peliä käännettyä, mutta vastustaja pelasi viisaasti, kertasi Huotari ottelun ratkaisuja.

Hatsina jäi ottelun myötä joulutauolle ja palaa tositoimiin tammikuussa.

— Valmennuksenkin kesken on nyt mietittävä, mitkä ovat pelin tärkeimmät kehityskohteet. Tammikuussa aloitamme kahdella kotipelillä, sanoi Huotari.

Luetuimmat