Ri-Pa venyi tasapeliin lisäajan maalillaan, vaikka pisteet olivatkin karkaamassa — "Piste tuntuu voitolta"

Ristiinan Pallo uskoi itseensä ja venyi tasapeliin kotikentällään.

Ristiinan Pallo ei suostunut antamaan kolmea pistettä lappeenrantalaisille perjantaina.

Tauolta pelikentille palannut Ri-Pa venyi kotikentällään Ristiinassa tasapeliin, kun se kohtasi lappeenrantalaisen Kultsu FC:n. Loppulukemat kirjattiin lopulta 2–2 (1—0), kun Ri-Pa onnistui tasoittamaan ottelun lisäajan neljännellä minuutilla rangaistuspotkusta Sami Kontulaisen toimesta.

Kontulainen vastasi myös joukkueensa avausmaalista, jonka hän tykitti ottelun kuudennella peliminuutilla.

— Hyvä, että uskoimme itseemme, niin se palkittiin pisteellä ja se piste tuntuu voitolta, Ri-Pan päävalmentaja Jukka Gråsten kommentoi.

Ri-Pa joutui toisella puoliajalla takaa-ajaksi, kun Kultsu tasoitti Mirwais Nasiryn maalilla ja siirtyi johtoon Samu Ikosen onnistuessa.

— Oli jo pisteet karkaamassa, mutta usko ei loppunut, vaikka vastustaja teki kaksi maalia. Yleensä olemme hyytyneet, mutta nyt ei hyydytty, Gråsten sanoi.

Kontulaisen maalien lisäksi Ri-Pan tasapelin takeina toimivat pakin tontille laitettu hyökkääjä Juuso Tuhkanen ja Jere Hasanen.

Tasapelillä Ristiinan Pallo säilytti Kaakon Kolmosessa sijoituksensa kuudentena. Eroa STPS:ään ja Kultsuun on tällä hetkellä kaksi pistettä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet