Maalivahti Sammy Ndjock lähtee Veikkausliigaan – Mikkeliläislähtöinen RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen: "Sammy tuo rutkasti kokemusta meidän takalinjalle"

Mikkelin Palloilijoiden kasvatti, nykyinen Rovaniemen Palloseuran maalivahtivalmentaja, Juho Luukkonen tuntee Ndjockin taustoja.

Vesa Vuorela

Arkistokuva. Maalivahti Sammy Ndjock liittyy Rovaniemen Palloseuraan.
Arkistokuva. Maalivahti Sammy Ndjock liittyy Rovaniemen Palloseuraan.

Jalkapallomaalivahti Sammy Ndjock siirtyy Rovaniemen Palloseuraan, rovaniemeläisseura kertoo tiedotteessaan. Samalla Suomen pääsarjassa pelaava RoPS ja maalivahti Martin Kompalla purkivat sopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen Ndjock purkivat pelaajasopimuksen aiemmin tänään.

– Sammy tuo rutkasti kokemusta meidän takalinjalle, sanoo RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen.

– Hän on hyvä reaktiotorjuja, isoksi mieheksi todella nopea. Hänellä on ulottuvuutta keskityspalloihin ja boksin puolustamiseen. Juuri hakemiamme ominaisuuksia.

Mari Koukkula

Arkistokuva. RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen on MP:n kasvatti ja saanut ison osan jalkapallo-opistaan Mikkelissä.
Arkistokuva. RoPS:n maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen on MP:n kasvatti ja saanut ison osan jalkapallo-opistaan Mikkelissä.

Ndjock liittyy joukkueen vahvuuteen suoraan vierasotteluun FC Lahtea vastaan

Luukkosen mukaan Ndjockin tavoitteena on edelleen päästä Kamerunin maajoukkueessa sekä kansainvälisen uran jatkaminen.

– Kun hän tuli Suomeen, hänelle ei ollut merkitystä mihin päin maailmaa hän lähtee. Hän tuli vain laittamaan itsensä kuntoon, Luukkonen kertoo.

– Sammy on kova harjoittelemaan, mutta nyt hän tarvitsee pääsarjatason pelejä.

Ndjock liittyy joukkueen vahvuuteen suoraan RoPS:n vierasotteluun FC Lahtea vastaan.

Luukkonen on MP:n kasvatti ja saanut ison osan jalkapallo-opistaan Mikkelissä. Länsi-Savo teki vuonna 2017 Luukkosesta jutun tämän työskennellessä Kemin Palloseurassa.