Maalivahti Ndjock ja MP purkivat pelaajasopimuksen – Sammy Ndjock kiitollinen seurayhteisölle: "Varsinkin viime kausi oli kaiken kaikkiaan mahtava"

Tällä kaudella kamerunilainen Sammy Ndjock pelasi kahdessa ottelussa Mikkelin Palloilijoiden maalilla.

Antti Kaarto

Maalivahti Sammy Ndjock ja Mikkelin Palloilijat ovat purkaneet pelaajasopimuksen. Arkistokuva KTP–MP-ottelusta. Prässäämässä KTP:n Taaniel Usta.
Maalivahti Sammy Ndjock ja Mikkelin Palloilijat ovat purkaneet pelaajasopimuksen. Arkistokuva KTP–MP-ottelusta. Prässäämässä KTP:n Taaniel Usta.

Mikkelin Palloilijat ja kamerunilainen maalivahti Sammy Ndjock ovat purkaneet kuluvan kauden lopussa päättyvän pelaajasopimuksen, MP kertoo tiedotteessaan. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, ja Ndjock on välittömästi vapaa etsimään itselleen uutta pelipaikkaa.

MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen kertoo, että "tämä meni ihan suunnitelmien mukaan".

– Sammy tuli tänne loukkaantumisen jälkeen laittamaan itsensä takaisin pelikuntoon ja nyt hän jatkaa urallaan eteenpäin.

Ndjock kertoo olevansa todella kiitollinen seuralle mahdollisuudesta päästä takaisin huippukuntoon.

– Tulin tänne laittamaan itseni kuntoon ja MP oli ensimmäinen askel. Nyt on tarkoitus ottaa seuraava askel, Ndjock sanoo.

Hän kertoo, että seurassa on ollut hyvä olla. Ndjockin mukaan seurassa hoidettiin asiat kiitettävästi ja harjoiteltiin ammattimaisesti. Lisäksi hän sanoo viihtyneensä Mikkelissä hyvin.

– Haluan kiittää seuraa, pelaajia, taustoja ja faneja tästä hienosta ajasta täällä Mikkelissä! Varsinkin viime kausi oli kaiken kaikkiaan mahtava.

Ndjock edusti yhteensä 40 ottelussa MP:tä

Ndjock, 30, pelasi kesällä 2018 MP:n maalilla, mutta lähti kauden jälkeen Etelä-Afrikkaan, jossa vierailu "ei sujunut suunnitelmien mukaisesti". Ndjock halusi palata Mikkeliin ja liittyi marraskuussa 2018 Mikkelin Palloilijoihin kaksivuotisella sopimuksella.

Hän edusti mikkeliläisseuraa yhteensä 40 ottelussa. Kamerunilainen oli joukkueen ehdoton ykkösmaalivahti viime kaudella, kun MP voitti miesten Kakkosen suvereenisti ja nousi Ykköseen. Tällä kaudella Ndjock pelasi kahdessa ottelussa MP:n maalilla.

Ndjock on aiemmin urallaan pelannut myös Ranskassa, Turkissa sekä Yhdysvalloissa. Hän on myös edustanut Kamerunin maajoukkuetta ja ollut avauskokoonpanossa kolmessa harjoitusottelussa.

Uusimmat uutiset