Teemu Suhonen jatkaa ensi kauden Mikkelissä — Joukkueen runko nyt kasassa

Päävalmentajan haku etenee, kun urheiluorganisaation rakenne on valmis, seura tiedottaa. Ilmari Pitkänen ja Ville Räsänen eivät jatka Jukureissa.

Vesa Vuorela

Teemu Suhonen nähdään Jukurien riveissä ensi kaudellakin. Arkistokuva.
Teemu Suhonen nähdään Jukurien riveissä ensi kaudellakin. Arkistokuva.

Mikkelin Jukurit on solminut kauden 2018—2019 kattavan jatkosopimuksen puolustaja Teemu Suhosen kanssa.

Suhonen pelasi kuluneella kaudella kaudella Jukureissa 60 ottelua pistein 12+27=39, ja oli joukkueen paras pistemies. Runkosarjassa Suhonen oli koko Liigan puolustajien pistepörssin kolmas, Jukurit kertoo tiedotteessaan.

Suhosen sopimuksen myötä joukkueen ensi kauden runko on kasassa.

Kahden hyökkääjän ja kahden puolustajan sopimukset julkaistaan vasta, kun kyseisten pelaajien kausi tulee päätökseen.

Seura saattaa tehdä vielä myös yhden tai kaksi lisäpelaajahankintaa.

— Aloitamme suunnitellusti yhteiset harjoitukset huhtikuussa, ja treenikaudesta vastaavat Juuso HahlMika Tarvainen ja Teemu Suokas. Päävalmentajan haku etenee, kun urheiluorganisaation rakenne on valmis, kertoo urheilutoimen päällikkö ja liigajoukkueen joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen tiedotteessa.

Pitkänen ja Räsänen lähtevät

Jukurien ensi kauden miehistöön eivät sen sijaan kuulu hyökkääjä Ilmari Pitkänen ja puolustaja Ville Räsänen. Pitkäsen sopimus umpeutui kevääseen ja Räsäsen optiota ensi kaudesta Jukurit ei käytä.

Räsänen, 18, siirtyi Jukureihin kasvattajaseurastaan Joensuun Jokipojista 1+1-vuotisella sopimuksella. Räsänen kärsi alkukauden loukkaantumisista, mutta pääsi keväällä pelaamaan liigakiekkoa neljän ottelun verran. Räsänen on myös Carolina Hurricanesin 7. kierroksen NHL-varaus.

Aiemmin maanantaina Kiekkoareena kertoi, että Jukurien vahvuuteen olisi siirtymässä hyökkääjä Joona Jääskeläinen Imatran Ketterästä. Ketterän kasvatti voitti Mestiksen maali- ja pistepörssin tehoin 30+31=61. Aiemmin Iltalehti puolestaan uutisoi, että puolustaja Aleksi Salonen vaihtaisi Tapparasta Jukureihin.

Juttua muokattu 19.3.2018 kello 14.53: lisätty tietoa ensi kauden pelaajaliikenteestä.

Uusimmat uutiset