Kamerunilainen toppari Vincent Bikana ja Olli Kilpeläinen jatkavat Mikkelin Palloilijoissa — Bikana kommentoi: ”Olen hyvin onnellinen täällä”

Kamerunilainen toppari Vincent Bikana on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Mikkelin Palloilijoiden kanssa.

Mikkelin Palloilijat

26-vuotias kamerunilainen toppari Vincent Bikana on uransa aikana pelannut Brasiliassa,
 Sveitsin ja Romanian pääsarjoissa ja ennen MP:tä Malesiassa. Bikanalta 
löytyy myös kuusi maaottelua Kamerunin U20-maajoukkueessa.
26-vuotias kamerunilainen toppari Vincent Bikana on uransa aikana pelannut Brasiliassa, Sveitsin ja Romanian pääsarjoissa ja ennen MP:tä Malesiassa. Bikanalta löytyy myös kuusi maaottelua Kamerunin U20-maajoukkueessa.

Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu suotuisissa merkeissä. Vincent Bikana on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen.

26-vuotias kamerunilainen toppari on uransa aikana pelannut Brasiliassa, Sveitsin ja Romanian pääsarjoissa ja ennen MP:tä Malesiassa. Bikanalta löytyy myös kuusi maaottelua Kamerunin U20-maajoukkueessa.

Bikana on innoissaan kahden vuoden jatkosta, sillä hän on viihtynyt hyvin MP:ssä ja Mikkelissä.

— Olen hyvin onnellinen täällä. Meillä on ollut joukkueessa hyvä henki. Olen tuntenut itseni todella tervetulleeksi porukkaan. Eiköhän ensi kausi ole meidän!

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen Bikanan kahden vuoden jatkosopimukseen.

— Vincentillä oli vaikea loukkaantuminen takanaan, kun hän tuli tänne viime talvena, mutta hän on tehnyt valtavan määrän töitä päästäkseen taas kuntoon, Wilkman kertoo.

— Pelitapamme Suomessa on täysin erilainen, mihin hän on kasvanut ja siihen sopeutuminen vie aina oman aikansa. Kahden vuoden jatkosopimus kertoo siitä tahtotilasta ja pitkäjänteisyydestä, joka meillä seurassa tällä hetkellä on.

Olli Kilpeläinen: "Vaikean loukkaantumisen jälkeen tein kovasti töitä"

Myös Mikkelin Palloilijoiden oma kasvatti Olli Kilpeläinen jatkaa seuran edustusjoukkueen riveissä seuraavat kaksi vuotta.

MP:llä on nyt koossa kaikkiaan kahdeksan pelaajasopimusta.

Kilpeläinen, 17, on ollut reilut pari vuotta mukana MP:n ringissä. Kuluvalla kaudella Kakkosessa Kilpeläinen on tehnyt kaksi maalia. Kaikkiaan Kilpeläisellä on kasassa 29 Kakkosen ottelua.

— Tällä kaudella on menty jo hurjasti eteenpäin viime kaudesta. Peli on ailahdellut, mutta olemme näyttäneet, että olemme lohkon parhaita joukkueita, kun pelimme kulkee. Nyt pitää vain löytää tasaisuus suorittamiseen, kertoo tulevan kauden aikana armeijan palvelukseen astuva Kilpeläinen.

— Hieman vieraalle pelipaikalle siirtyminen vaati aikansa, mutta sen jälkeen on mennyt mukavasti. Vaikean preseasonin loukkaantumisen jälkeen tein kovasti töitä päästäkseni jälleen sataprosenttiseen kuntoon ja loppukausi on ollut hyvä. Tärkeintä on ollut se, että olen päässyt pelaamaan.