MP:n loppuohjelma julki — Lauantaina Urheilupuistoon saapuva FC Viikingit on ensimmäinen vastus

Tappioitta runkosarjan pelannut MP hakee täyttä pistepottia kauden päätöspeleistä.

Jaakko Avikainen

Päätöskierroksella MiPK:n voittanut MP on kolmella ylimmällä sarjatasolla ainut tappioton joukkue. Kakkosessa MP:n piste-ero kakkosena oleviin joukkueisiin oli suurin, 16 pinnaa.
Päätöskierroksella MiPK:n voittanut MP on kolmella ylimmällä sarjatasolla ainut tappioton joukkue. Kakkosessa MP:n piste-ero kakkosena oleviin joukkueisiin oli suurin, 16 pinnaa.

Jalkapallon Ykköseen ensi kaudeksi nouseva Mikkelin Palloilijat pelaa vielä kolme Kakkosen nousukarsintasarjan ottelua.

Otteluista ensimmäinen on tulevana lauantaina, jolloin Urheilupuistoon saapuu vastustajaksi runkosarjan kolmonen FC Viikingit.

Sen jälkeen MP matkustaa sarjanelosen Järvenpään Palloseuran vieraaksi ja kohtaa päätöspelissä kakkoseksi sijoittuneen Jipon kotonaan. Olosuhteista riippuen lokakuun viimeisenä lauantaina pelattavan Jippo-ottelun pelipaikka on joko Urheilupuisto tai Urpola.

Järvenpäässä pyritään myös pelaamaan vielä nurmella, mutta jos olosuhteet eivät sitä mahdollista, niin sitten ottelu pelataan hallissa.

— Aika lailla ne joukkueet ovat nyt neljän parhaan joukossa, joiden siellä oletimmekin olevan ennen kauden alkua. Suuria yllätyksiä ei siis tämän vuoden sarja tuonut mukanaan, kertoo MP:n päävalmentaja Janne Wilkman.

— Vaikka nousumme onkin jo ratkennut, niin nämä kolme lisäpeliä antavat meille erinomaisen mahdollisuuden testata pelitavan kehittämiseen liittyviä asioita ja rakentaa sitä kautta valmiuksia ensi kauteen. Kaikista lähdemme hakemaan täyttä pistepottia.

MP:n otteluohjelma

12.10. klo 15 MP–FC Viikingit Urheilupuisto.

19.10. klo 14 JäPS-MP Järvenpään Keskuskenttä/Järvenpään Monitoimihalli.

26.10. klo 14 MP-JIPPO Urheilupuisto/Urpola.