MiPK kiinnitti Antti-Pekka Kesosen – Koossa nyt 22 sopimuspelaajaa

Mikkelin Pallo-Kissat etsii vielä yhtä topparia.

Vesa Vuorela

Antti-Pekka Kesonen jatkaa Pallo-Kissojen keskikentällä.
Antti-Pekka Kesonen jatkaa Pallo-Kissojen keskikentällä.

Mikkelin Pallo-Kissojen miehistö jalkapallon Kakkoseen täydentyy Antti-Pekka Kesosella. Kesoselle, 26, ensi kausi on kolmas MiPK:n paidassa. Jyväskylästä lähtöisin oleva Kesonen on pelannut kaudet 2014–2017 Mikkelin Palloilijoiden riveissä.

– AP tuo paljon kokemusta ja esimerkkiä joukkueeseemme. Hän on todella esimerkillinen harjoittelija, että urheilija. Kyselyjä hänellä oli ylempääkin, mutta onneksi hän halusi sitoutua projektiimme mukaan, MiPK:n valmentaja Tommi Ekmark kertoo seuran verkkosivuilla.

Kesosen ja torstaina sopimuksen tehneen Gerald Benin myötä MiPK:lla on 22 sopimuspelaajaa, joista kaksi on maalivahteja. Ekmark on tyytyväinen nyt jalkeilla olevaan miehistöön.

– Hyvältä näyttää. Yhtä pelaajaa vielä etsimme topparin tontille. Tilanne on tietysti vielä auki sen suhteen, milloin sarja alkaa, Ekmark sanoo viitaten uutiseen Veikkausliigan aloitusajankohdan siirtymisestä kesäkuulle.

Mikkelin Pallo-Kissat ja Lahden Reipas ovat peruneet lauantaiksi suunnitellun harjoitusottelun.

Joukkue lähes koossa

MiPK kaudelle 2020

Maalivahdit: Antti Lampinen, Johan Pihlajamäki.

Kenttäpelaajat: Ali Al-Musawi, Nelson Appiah, Gerald Ben, Calvin Damm, Bob Diasonama, Onni Ikonen, Viljami Jurvanen, Samuli Kaasalainen, Eero Karjalainen, Antti-Pekka Kesonen, Antti Kortman, Artturi Lehkonen, Toni Neuvonen, Niko Parkkari, Santeri Suutari, Sutthirak Tama, Jaakko Teräsranta, Ville Teräsranta, Antti Voutilainen, Ajdin Zec.

Valmennus: Tommi Ekmark, Rafael.