MiPK vei MP:tä kenraalissa — Voitto olisi voinut olla suurempikin kuin 2—0

MP:n peli käynnistyi vasta tunnin pelin jälkeen ja jätti paljon toivomisen varaa.

Vesa Vuorela

MP:n Elliot Simmons ja Matti Kohonen saivat tunnustaa MiPK:n Tuomas Koppelomäen ja Ville Kirvesojan paremmikseen keskiviikon kenraalissa.
MP:n Elliot Simmons ja Matti Kohonen saivat tunnustaa MiPK:n Tuomas Koppelomäen ja Ville Kirvesojan paremmikseen keskiviikon kenraalissa.

Mikkelin Pallo-Kissat otti niskalenkin paikallisvastustajastaan Mikkelin Palloilijoista jalkapallon Kakkosen kenraalissa. Voittolukemat MiPK:n eduksi kirjattiin maalein 2–0 (2–0) keskiviikkoiltana Hänskissä.

Loppulukemat olisivat voineet olla suuremmatkin MiPK:n eduksi. Se hallitsi tilanteita varsinkin avausjaksolla. MP pääsi peliin mukaan vasta tunnin pelin jälkeen, mutta tuolloinkin Pallo-Kissat piti vastustajansa poissa maalipaikoilta yhtä tilannetta lukuunottamatta.

— Ei vain saatu saatu peliä käyntiin ensimmäisellä puoliajalla. Pakka oli levällään ja olimme liian hitaita. Emme päässeet maalipaikoillekaan, myönsi MP:n päävalmentaja Janne Wilkman.
—  Hyvä ja tasapainoinen esitys meiltä. Meidän vain olisi pitänyt tappaa peli. Paikkoja 2–0:ssa oli ainakin pariin lisämaaliin, näki MiPK:n päävalmentaja Janne Moilanen pelin kulun.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet