Kanada löi Suomen 5–2 jääkiekon MM-kisoissa, Suomi kohtaa seuraavaksi Yhdysvallat

Köln kutsuu Suomen jääkiekkomaajoukkuetta. Tappio Kanadalle MM-turnauksen alkulohkon päätöksessä heittää Leijonat puolivälieriin Kölniin Yhdysvaltoja vastaan.

Köln kutsuu Suomen jääkiekkomaajoukkuetta. Tappio Kanadalle MM-turnauksen alkulohkon päätöksessä heittää Leijonat puolivälieriin Kölniin Yhdysvaltoja vastaan.

Kanada näytti, miten käy, kun pääsee ylivertaisella pelaajajoukolla pyörittämään. Voitto lohkesi 5–2, vaikka suurempaankin saaliiseen oli mahdollisuuksia.

Juna odottaa Pariisin Gare du Nordin asemalla puolilta päivin ja kuskaa Leijonat rajan yli Saksan puolelle.

Kanada-ottelun jälkeen on turha ruveta osoittamaan sormella valmennusta tai edes pelaajia. He tekivät parhaansa, mutta nyt tuli liian vahva ryhmä vastaan.

Täytyy se ero jossain näkyä, että kotimaiset liigapelaajat terästettynä parilla KHL- tai NHL-miehellä kohtasivat Kanadan kiekkoilun parhaimmistoa.

Leijonat sai pelin ja kamppailun aikaan, mutta perässä juokseminen kävi raskaaksi.


MM-turnauksen puolivälierät menevät niin, että Kölnissä kohtaavat Kanada ja Saksa, Suomi ja USA ja Pariisin otteluissa kohtaavat Venäjä ja Tšekki, Ruotsi ja Sveitsi.

Kaikki ottelut pelataan torstaina. Välierät ovat vuorossa lauantaina. Sunnuntaina pelataan pronssi- ja loppuottelut.

Lue koko juttu Hs.fi:ssä tästä.

Heikki Miettinen, HS

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.