Jukureille odotettu tieto: puolustaja Mikko Kokkonen sai peliluvan

Jukurit kohtaa perjantaina KooKoon kotonaan. A-nuorilla on viikonloppuna kaksi kotipeliä.

Vesa Vuorela

Jukurien lahjakas puolustaja Mikko Kokkonen palaa tositoimiin loukkaantumisensa jälkeen. Viime kaudella Kokkonen keräsi 56 liigaottelussa tehot 3+16=19.
Jukurien lahjakas puolustaja Mikko Kokkonen palaa tositoimiin loukkaantumisensa jälkeen. Viime kaudella Kokkonen keräsi 56 liigaottelussa tehot 3+16=19.

Jukurit sai ilouutisia sairastuvalta. Koko kauden sivussa ollut puolustaja Mikko Kokkonen, 18, on saanut peliluvan. Pelaako Kokkonen jo Jukurien liigajoukkueessa viikonloppuna, on kuitenkin avoinna. Harjoituksissa Kokkonen on ollut jo mukana.

— Pelilupa on tullut ja Mikko on terveiden kirjoissa. Peli on kuitenkin peliä, joten katsotaan pelaako Mikko meillä vai A-nuorissa, Jukurien valmentaja Pekka Kangasalusta sanoi.

Jukurit kohtaa perjantaina Mikkelissä KooKoon ja matkustaa lauantaina Sportin vieraaksi Vaasaan. Jukurien A-nuorilla on puolestaan edessä kaksi kotiottelua, kun lauantaina Mikkeliin saapuu TPS ja sunnuntaina Helsingin IFK.

Kesällä Toronto Maple Leafsin 3. kierroksella NHL:ään varaama Kokkonen on ollut sivussa pelitehtävistä koko alkukauden. Kokkonen loukkaantui heinäkuussa maajoukkuekomennuksella. Telian keskiviikkoillan Jukurit—Kärpät-ottelulähetyksessä Kokkosen poissaolon syyksi mainittiin aivotärähdys.

Jukurien kokoonpanosta on sivussa puolustaja Ville Hyvärinen, joka jätti lauantain Pelicans-ottelun kesken. Latvialaishyökkääjä Martins Dzierkals debytoinee joukkueessa viikonloppuna.