Hatsinan naiset voiton makuun

Hatsinan naisten joukkue otti avausvoittonsa salibandyn 1. divisioonassa, kun se kohtasi Hukun sunnuntaina Salossa. Lauantaisen Sheriffsiä vastaan pelatun ottelun tapaan pyhän peli oli numerollisesti tiukka. Tällä kertaa Hatsina pystyi kääntämään sen voitokseen maalein 5—4. Erälukemat kirjattiin 2—2, 3—2, 0—0.
— Ennen kauden alkua kukaan ei oikein uskonut meihin. Ehkä he nyt uskovat. Minimitavoite oli viikonlopulta kaksi pistettä ja ne me saimme. Neljä pistettäkään ei ollut kaukana, kertoi tyytyväinen Hatsinan valmentaja Pasi Pulkkinen.
Hatsinan oli ottelussa numerollisesti takaa-ajoasemassa lähes kaksi erää. Kotijoukkue meni nopeassa tahdissa 2—0 johtoon ennen kuin outoon parkettialustaan totutelleet mikkeliläiset heräsivät ja Veera Pulkkinen ja Hanna Seppänen tasoittivat lukemat 2—2:een.
— Alku meni ihmetellessä. Sitten kun Veera teki huikean yksilösuorituksensa päätteeksi maalin, saimme hengen päälle, kertoi Pulkkinen
Toisessakin erässä Huku pommitti ajoittain laukauksillaan (12) Hatsinan maalilla pelannutta Jenni Miettistä ja siirtyi kahdesti maalin johtoon. Silva Jääskeläinen (3—3) ja aivan erän lopulla (38.25 ja 39.10) maalinteossa toistamiseen onnistuneet Pulkkinen ja Seppänen käänsivät kuitenkin pelin Hatsinan eduksi.
— En tiedä, oliko noita Jennin torjuntoja noin paljon (kaikkiaan 29). Ei heillä koko ottelussa ollut yhtään kunnon tekopaikkaa. Heittivät vain räkäpalloja meidän kenttäpuoliskolle. Me hallitsimme toista ja kolmatta erää suvereenisesti, sanoi Pulkkinen.

Jukka Laitinen

Jukka Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.