Kampparien viidelle junioripelaajalle kaulaan jääpallon P15 MM-pronssia — ”Ikimuistoisia kokemuksia kaikille pojille”

Kaikki Kamppari-taustaiset kenttäpelaajat pääsivät MM-kisoissa maalien makuun. MM-kisat pelattiin Ruotsissa.

Mari Ukkonen

Suomi voitti pronssiottelussa USA:n maalein 7-2.
Suomi voitti pronssiottelussa USA:n maalein 7-2.

Viisi Kampparien junioripelaajaa ja valmentaja voittivat viikonloppuna jääpallon P15-sarjan MM-pronssia. Pronssisessa joukkueessa pelasivat Elmeri Hämäläinen, Lasse Korhonen (maalivahti), Aki Manninen, Aapo Pulkkinen ja Marcus Ukkonen ja joukkueen päävalmentajana toimi Lasse Pulkkinen.

Suomi voitti pronssiottelussa USA:n maalein 7-2. Suomi pelasi MM-kisoissa kolme alkusarjan ottelua, joista voitti yhden. Välierässä Ruotsi oli kovempi maalein 8-1.

Kaikki Kamppari-taustaiset kenttäpelaajat pääsivät MM-kisoissa maalien makuun. Manninen teki viidessä pelissä yhteensä neljä maalia, Pulkkinen kaksi, Ukkonen yhden ja Hämäläinen viisi.

— Tällaiset turnaukset ovat tärkeitä, koska näissä kovissa peleissä meidän pelaajat kehittyvät yksilöinä ja oppivat joukkuepelaamisen tärkeyden. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hieno kokemus pojille ja oli mukava huomata hyvä joukkuehenki Suomen poikien keskuudessa. Ikimuistoisia kokemuksia kaikille pojille. Rankat viisi päivää, mutta MM-turnaus hieno oli kauden huipennus, valmentaja Lassi Pulkkinen sanoi Kampparien tiedotteessa.

MM-kisat pelattiin Ruotsissa. Mestaruuden vei Venäjä ja hopealle tuli Ruotsi.

Juttua korjattu kello 12.38: Elmeri Hämäläinen teki turnauksen viidessä ottelussa yhteensä viisi maalia.