Mikkelin derbyt ja kahdeksan muuta MP:n ja MiPK:n ottelua suorana Länsi-Savon nettisivuilta – ”Haluamme olla mukana tuomassa paikallisia joukkueita esiin”

Live-urheilun tarjonta Länkkärin netissä laajenee uusiin sarjoihin. Hyvät kokemukset Jukureiden A:n peleistä kannustivat jatkamaan.

Taru Hokkanen

Kuvassa MP:n Lucas dos Santos MiPK:n pelaajien keskellä harjoitusottelussa torstaina Urpolassa. Tulevan kauden paikallisväännöt voi katsoa suorana myös netistä.
Kuvassa MP:n Lucas dos Santos MiPK:n pelaajien keskellä harjoitusottelussa torstaina Urpolassa. Tulevan kauden paikallisväännöt voi katsoa suorana myös netistä.

Länsi-Savon nettisivuilla nähdään tulevana kesänä yhteensä kymmenen suoraa lähetystä jalkapallon kakkosdivisioonasta. Luvassa on MP:n ja MiPK:n keskinäisten otteluiden lisäksi mikkeliläisten pelit lappeenrantalaista Pepoa ja kouvolalaista Susia vastaan.

— Mikkeli on jalkapallokaupunki. Uskon, että MP:n ja Kissojen pelit kiinnostavat lukijoitamme. Kun uusi tekniikka mahdollistaa tällaiset kevyet tuotannot, haluamme olla mukana tuomassa paikallisia joukkueita esiin, Länsi-Savon päätoimittaja Timo Laitakari sanoo.

— Kokeilimme talvella jääkiekon live-lähetyksiä. Kokemukset olivat niin hyviä, että jatkamme uusilla lajeilla.

Lähetykset ovat Kaakon Viestinnän omia monikameratuotantoja. Ottelut selostaa muun muassa jalkapallon MM-kisoja selostanut Jari Haapala. Jalkapallokausi avataan 12. toukokuuta ottelulla MiPK—Sudet.

Länsi-Savon tilaajilla on lisäksi mahdollisuus seurata KPL:n Superpesis-otteluita Kouvolan Sanomien nettisivuilta ja naisten Superpesiksen Pesä-Ysien pelejä Etelä-Saimaasta. Pelit ovat Superpesistä näyttävän Ruudun lähetyksiä. Länsi-Savon tilaajien käytettävissä ovat myös sisarlehtien verkkosisällöt samoilla tunnuksilla.

Viime talvena Länsi-Savon nettisivuilla nähtiin Jukurien A-nuorten pelejä. Lähetykset A-nuorten SM-liigasta jatkuvat myös ensi talvena. Lisäksi tarjolla on muutamia B- ja C-nuorten otteluita.

— Meillä on hyviä kokemuksia suorien urheilulähetysten pilotoinneista tältä ja viime vuodelta, joten tämän kaltaisten lisäarvopalveluiden lisääminen ja jatkuvuus on hienoa asia. Uusista sisällöistä hyötyvät ensisijaisesti nykyiset tilaajamme, mutta uskomme laajemman tarjonnan houkuttelevan myös uusia tilaajia, kertoo Kaakon Viestinnän asiakkuusjohtaja Tero Kumela.

Länsi-Savo näyttää nämä kakkosen ottelut

12.5. MiPK—Sudet
29.5. Pepo—MiPK
4.6. MP—Sudet
25.6. Pepo—MP
4.7. MP—MiPK
13.7. Sudet—MiPK
9.8. MiPK—Pepo
17.8. Sudet—MP
12.9. MP—Pepo
5.10. MiPK—MP

Uusimmat uutiset