MP pestasi testaamansa brassihyökkääjän — Lucas dos Santos Oliveira tulee Mikkeliin Kotkasta

Mikkelin Palloilijat saa vahvistusta hyökkäyspäähänsä. Brasilialainen Lucas dos Santos Oliveira on tehnyt MP:n kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Brasilialaispelaaja vakuutti testeissä MP:n johdon kyvyistään.
Brasilialaispelaaja vakuutti testeissä MP:n johdon kyvyistään.

26-vuotias Lucas dos Santos on pelannut Suomessa viisi vuotta. Ensiesiintyminen tapahtui vuonna 2013 Kakkosessa, BK-46:ssa.
Sen jälkeen hän on edustanut Kakkosessa FC Honkaa sekä KTP:tä ja Ykkösessä EIF:iä. Mikkeliin brassihyökkääjä siirtyy KTP:stä.

MP:n tiedotteessa brasilialaista luonnehditaan nopeaksi ja taitavaksi pelaajaksi, joka haastaa ja laukoo hyvin sekä on luova hyökkäysalueella.

Dos Santos on ollut Mikkelissä jo jonkin aikaa testattavana. Hän oli tarjolla myös Mikkelin Pallo-Kissoihin, mutta ei lunastanut paikkaa MiPK:n riveissä. MP:n mukana dos Santos on harjoitellut jo jonkin aikaa.

Viime kaudella Kakkosen A-lohkon voittaneessa KTP:ssä tehot 7 + 9 tehnyt pelimies saapuu innolla uuteen kaupunkiin ja seuraan.

— Vaikka olenkin ollut vain hetken joukkueen mukana ja tavannut muutaman kerran seuran johtoa, niin täällä huokuu hyvä tekemisen meininki ja meillä on hyvät mahdollisuudet menestyä tulevalla kaudella, kunhan teemme kovasti töitä.

— Uudesta kotikaupungistani olen kuullut, että kaupunki on kiva ja että täällä on paljon opiskelijoita. Ihmiset myös pitävät jalkapallosta. Seurasta tiedän enemmän ja on hienoa liittyä perinteikkään seuran riveihin.

— Tärkein tehtäväni on auttaa joukkuetta maalien teossa, mutta haluan myös tuoda kokemukseni joukkueen käyttöön. Haluan antaa joukkueelle, johdolle ja tietenkin kannattajille ilon hetkiä kentällä. Nautin pelaamisesta suunnattomasta ja haluan, että se näkyy myös kentän laidalle, hehkuttaa brassi MP:n tiedotteessa.


Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen uuteen pelaajaan.

— Lucas on kovan luokan ammattilainen ja persoonaltaan soveltuu juttuumme erinomaisesti. Pelillisesti hänellä on juuri sellaisia ominaisuuksia, joita ryhmästämme on vielä puuttunut, joten olen erittäin tyytyväinen, että saimme hänet kahdeksi seuraavaksi kaudeksi joukkueeseemme.


Tällä hetkellä MP:llä on 23 sopimusta. Muutama lisää on vielä tulossa.