Ronan Quemener teki nollapeliennätyksen - katso video!

Anthony Guttig hassuttelee Quemenerin kustannuksella haastattelun tuoksinassa.

Jukurien maalivahti

Ronan Quemener

sivusi runkosarjassa Mestiksen nollapeliennätystä ja pudotuspeleissä syntyi koko kauden nollapeliennätys.

Ranskalaisveskarille perjantain viidennen finaalin nollapeli oli kauden kolmastoista. Runkosarjassa hän torjui yhdeksän nollapeliä, joilla hän sivusi Mikko Strömbergin nimissä ollutta runkosarjan nollapeliennätystä. Pudotuspeleissä Quemener on torjui lopulta neljä

nollapeliä.– Ennätys on hieno, kun tulin Suomeen en oikein tiennyt miten täällä pystyn pelaamaan, mutta voitimme mestaruuden ja se on pääasia, Quemener sanoi. – Edessäni pelasi hyvä joukkue ja sillä on todella iso osuus ennätyksessäni. Yritin vain tehdä parhaani sen joukkueen takana.

Koko kauden ajan ykkösvahtina pelannut Quemener on ottanut paikkansa mikkeliläisyleisön suosikkina. – Suomalaiset ovat hyviä faneja. Tämä oli todella hyvä vuosi meille, ”Rane” lempinimen faneilta saanut Quemener toteaa.

Katso videolta, kuinka maamies ja seurakaveri

Anthony Guttig

hassuttelee Quemenerin kustannuksella. Mestaruuspyttyä pääsevät nostamaan ilmaan myös Jukurien kannattajaryhmän SarvisClubin puheenjohtaja

Peku Pulkkinen

ja sihteeri

Tiia Martikainen

.

Mikko Kääriäinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet