MiPK jatkoi voittoputkeaan — ero putoajan paikkaan kasvoi kuuteen pisteeseen

Hyvä toinen jakso takasi pisteet mikkeliläisille.

Jaakko Avikainen

Geral Ben (toinen vasemmalta) aloitti Pallo-Kissojen takaa-ajon tekemällä kaksi maalia.

Mikkeli Pallo-Kissat jatkaa hyvää menoaan jalkapallon Kakkosessa. Mikkeliläiset voittivat sunnuntaina kolmannen pelinsä putkeen, kun vierailija FC Legirus Inter kaatui maalein 4–1 (0–1) Hänskissä.
Voiton myötä MiPK karisteli putoamispeikkoaan. nyt kun kierroksia on pelaamatta kolme, ero viimeisenä putoajan paikalla olevaan FC Kiffeniin on kuusi pistettä.
Pallo-Kissat käänsi pelin edukseen sen toisella jaksolla oltuaan tauolla 0–1 tappiolla.
Kotijoukkeen takaa-ajoa johti Geral Ben, joka teki kaksi ensimmäistä maalia heti toisen jakson alkuun, 49. ja 55. minuutilla.
Sen jälkeen Pallo-Kissojen voiton varmistivat maaleilla Ekmark Tommi (78.) ja Calvin Damm (89.)

— Eka jakso oli meiltä huono. Olimme pelissä 70 prosenttisesti mukana. Vähän joutui jo tauolla ärähtämään. Hyökkääjäparin puolustaminen ylhäällä oli tosi löysää, totesi MiPK-valmentaja Janne Moilanen.
Puhe auttoi ja Pallo-Kissat tuli toiselle jaksolle kuin uudesti syntyneenä.
— Peli parani toiselle jaksolle ihan älyttömästi. Pääsimme ylhäältä kiinni, saimme riistoja ja sitä kautta monta tilannetta, iloitsi Moilanen.
Moilanen totesi myös sen, että Pallo-Kissat ovat olleet jokaisessa pelissä vastustajaan fyysisesti vahvempia ja se on tuonut pisteitä.
— Kiva juttu nähdä, että ollaan hyvässä kunnossa. Mtä pidemmälle peli menee, se aina kääntyy meille, eikä keneltäkään lopu jalat. Se on hyvä mittari siihen, että olemme treenanneet hyvin.

Juttua täydennetty Janne Moilasen kommenteilla klo 21.50

Jukka Laitinen

Jukka Laitinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.