Sarvis-club haastaa hyväntekeväisyyteen – Kannattajayhdistys lahjoittaa lippuja vähävaraisille lapsiperheille

Sarvis-club osti 70 pääsylippua Jukurien kotiotteluihin.

Jaakko Avikainen

Kannattajat lahjoittivat noin tuhannen euron edestä pääsylippuja Jukurien peleihin. Kuva ottelusta Jypiä vastaan.
Kannattajat lahjoittivat noin tuhannen euron edestä pääsylippuja Jukurien peleihin. Kuva ottelusta Jypiä vastaan.

Jukurien kannattajayhdistys Sarvis-club on ostanut 70 seisomapaikkalippua Jukurien liigaotteluihin. Liput yhdistys lahjoittaa eteenpäin Hope ry:n kautta tukea tarvitseville lapsiperheille. Lahjoituksen arvo on noin tuhat euroa.

– Emme ainakaan alkukauden aikana tee niin paljon vierasmatkoja kuin normaalisti, joten vierasmatkoihin varattuja rahoja haluttiin käyttää tukemalla meidän omaa seuraamme. Yhteispelillä selviämme tästäkin taistelusta koronaa vastaan, Sarvis-clubin puheenjohtaja Peku Pulkkinen toteaa tiedotteessa.

Pulkkinen heittää myös haasteen eteenpäin. Sarvis-club haastaa paikalliset yritykset ja yksityiset henkilöt myös vastaavaan tempaukseen. Haaste lähtee myös muiden liigaseurojen kannattajayhdistyksille.

– Arvostamme suuresti oman kannattajayhdistyksemme esimerkillistä tekoa, jolla tuetaan sekä mikkeliläistä kiekkoilua että paikallisia lapsiperheitä, Jukurien tapahtuma- ja markkinointivastaava Kristiina Tiippana sanoo tiedotteessa.

Jukurit pelaa tällä viikolla kaksi liigaottelua kotijäällään. Torstaina Kalevankankaalle saapuu Porin Ässät ja lauantaina Jukurit isännöi Helsingin IFK:ta.