Passarit puolusti voiton Himangasta

Mikkeliläiset jatkavat kärkikaksikon takaa-ajoa.

Passarien miehet hakivat tärkeät lentopallon 2-sarjan ylemmän jatkosarjan pisteet Himangan Urheilijoilta. Sunnuntain ottelu päättyi mikkeliläisten voittoon erin 3–1 (19–25, 25–18, 25–23, 25–19).

Voitolla Passarit pitää edelleen yllä sijoittumista kahden parhaan joukkoon ja nousupeleihin. Ero on toki edelleen seitsemän pistettä Sampoon ja East Volleyhin. Sampo on kuitenkin pelannut ottelun enemmän ja East Volley kaksi ottelua enemmän kuin Passarit.

— Kolmen pisteen voitto vieraista on erittäin hyvä. Yhdeksän peliä on vielä jäljellä, loi Passarien valmentaja Mika Leinonen uskoa tulevaisuuteen.

Avauserä takkusi

Passarit pohjusti voittonsa hyvään kenttäpuolustukseen, vastaanottoon ja torjuntapeliin. Avauserässä nämä osa-alueet eivät toimineet ja HU vei erän.

— Annoimme erävoiton omilla virheillä vastustajalle, harmitteli Leinonen.

— Toisessa erässä vastaanottopeli parani ja sitä kautta hyökkäyspeli.

Otteiden kohennettu Passarit voitti loput kolme erää johtamalla niitä pari poikkeusta lukuunottamatta koko ajan.

Taumala tehokkaana

Passareista tehokkain oli Lasse Taumala. Hän teki 22 pinnaa, joista 20 syntyi hyökkäysten päätteeksi. Virheitä hän ei tehnyt koko pelissä kuin kolme.

Taumalaa säesti hyvin Jere Häkkinen 19 pisteellä. Kumpaisenkin +/- tilasto näytti 14 plussaa.

Virheettömän ottelun pelannut Otso Wartiainenkin nakutti 15 pistettä.

Parhaana Passareista palkittiin passari Jonne Väisänen.

Passarien osalta sarja jatkuu ensi viikonlopun tuplapeleille. Lauantaina Mikkeliin saapuu Oulunsalon Vasama ja sunnuntaina mikkeliläiset matkaavat Sammon vieraaksi.