Mikkelin Kilpa-Veikkojen Jessica Kähärälle toinen SM-mitali Jyväskylässä − Mikkeliläinen monilahjakkuus voitti pronssia tällä kertaa korkeudessa

Mikkeliläiselle Jessica Kähärälle viikonlopun toinen SM-mitali. Viljami Kaasalainen neljäs miesten 200 metrin juoksussa.

Matti Raivio

Kähärä voitti pronssia perjantaina, kun hän hyppäsi sentin päähän ennätyksestään naisten pituudessa.
Kähärä voitti pronssia perjantaina, kun hän hyppäsi sentin päähän ennätyksestään naisten pituudessa.

Mikkelin Kilpa-Veikkojen monilahjakkuus Jessica Kähärä otti jo viikonlopun toisen SM-mitalinsa Kalevan kisoissa, kun hän hyppäsi naisten korkeuden loppukilpailussa kolmanneksi.

Kähärä ylitti loppukilpailussa korkeuden 186, mikä oli myös hänen oma henkilökohtainen ennätyksensä.

Kilpailun voittoon hyppäsi Helsingin IFK:n Eleriin Haas, joka ylitti 188 senttiä toisellaan. Hopeaa otti Ella Junnila.

− Jalat olivat todella väsyneet, mutta verkassa sain kuitenkin fiilistä päälle. Verkkahypyt olivat aluksi todella huonoja, mutta sain yhden hyvän hypyn ja siitä fiiliksen kisaan, Kähärä kommentoi Länsi-Savolle.

Itse kilpailussa Kähärän hypyt paranivat, mitä korkeammalle rima asettui.

− 186:n ylitys oli oli todella hyvä hyppy, kun rimakaan ei jäänyt heilumaan. Tulos oli yllätys, sillä ennätys parani kolme senttiä. Se kyllä lämmittää mieltä. Yleensä tulee vain sentin tai kahden parannuksia, Kähärä sanoi.

SM-mitali oli 16-vuotiaalle Kähärälle viikonlopun toinen, sillä perjantaina mikkeliläinen hyppäsi naisten pituudessa tuloksen 611, joka riitti niin ikään SM-pronssille.

Kaasalainen jäi niukasti mitalista

Mikkelin Kilpa-Veikkoja edustava Viljami Kaasalainen oli jälleen lähellä mitalia, sillä hän jäi niukasti neljänneksi miesten 200 metrin juoksun loppukilpailussa.

Kaasalainen pystyi kirimään maalisuoralla mukaan mitalitaisteluun taipuen kuitenkin niukasti kilpakumppaneilleen. Voittoon juoksi Nurmijärven Yleisurheilijoiden Oskari Lehtonen ajalla 21,07.

Tällä kisakaudella hyvää kuntoa osoittaneen Kaasalaisen aika 21,45 oli mikkeliläiselle hänen oma henkilökohtainen ennätyksensä.

Juttua muokattu klo 17.04 ja klo 17.30: lisätty Kähärän kommentit ja Kaasalaisen tulos 200 metrillä.