Pepo tykitti MP:n tappiottoman putken poikki kymmenessä minuutissa — "Joskus pitää hävitä, että pystyy taas voittamaan"

Kärkikamppailun ratkaisuksi muodostui ensimmäisen jakson alkupuoli.

Kai Skyttä

MP jäi pahasti jälkeen Lappeenrannassa, kun Kakkosen A-lohkon kärjessä oleva Pepo tyylitteli 10. minuuttiin kolme osumaa yli 2000 katsojan edessä.
MP jäi pahasti jälkeen Lappeenrannassa, kun Kakkosen A-lohkon kärjessä oleva Pepo tyylitteli 10. minuuttiin kolme osumaa yli 2000 katsojan edessä.

Mikkelin Palloilijoiden lähes kahden kuukauden mittainen tappioton putki katkesi torstaina Lappeenrannassa, kun Kakkosen sarjakärki Pepo tyylitteli täydet sarjapisteet mikkeliläisiltä lukemin 4—0 (3—0).

Samalla lappeenrantalaiset vankistivat asemaansa sarjan kärkipaikalla. Nyt eroa toisena olevaan Gnistaniin on kolme pistettä ja MP:hen viisi pistettä.

Joskus pitää hävitä, että pystyy taas voittamaan. — Janne Wilkman

Ottelun ratkaisuksi muodostui ensimmäisen jakson alkupuoli, jolloin Pepo tykitti pallon kolmesti MP:n verkkoon 10. minuutin sisään. Kahdesti kotijoukkueelta osunut Hermes Palomino saikin maalinsa helpolla, sillä ne syntyivät MP:n puolustuksen omista virheistä.

— Kun vastustaja pääsee 3—0-johtoon, niin kyllä se peli on tuollaista joukkuetta vastaan taputeltu, MP:n päävalmentaja Janne Wilkman kommentoi.

— Se musta kymmenminuuttinen ratkaisi pelin ja siihen meillä ei olisi ollut varaa. Varsinkaan tuollaista joukkuetta vastaan.

Toisen jakson alussa MP teki vaihdoksia, kun Lucas dos Santos ja Tomi Janhunen tekivät tilaa Miikka Oinoselle ja Matti Kohoselle. Peli hiukan parani toiselle jaksolle, mutta se ei toiminut silti entiseen malliin.

Lähimmäksi maalintekoa pääsivät Oinonen, joka laukoi ylärimaan ja Janne Kuhmonen, jonka tarkan laukauksen vastustajan maalivahti Graig Hill torjui tolpan juuresta.

— Joskus pitää hävitä, että pystyy taas voittamaan. Nyt valitettavasti ei päästy lähellekään sille tasolle, mihin vastustaja pystyi, vaitonainen Wilkman sanoi.

MP:n kausi jatkuu viikon päästä sunnuntaina, jolloin joukkue saa vastaansa Urheilupuistoon JäPSin.

— Kaikki ovat nyt pettyneitä, ei ole kahta sanaa. Nyt pitää kasata ajatukset tulevaan ja lähteä nostamaan omaa tasoa seuraaviin koitoksiin, Wilkman päätti.

Näin pelattiin:

Maalit: 10. Hermes Palomino 1—0, 18. Hermes Palomino 2–0, 20. Eetu Suoraniemi 3—0, 77. Petteri Rönkkö 4—0MP: Jonne Uronen, Vincent Bikana, Ozeias Graciano, Elliot Simmons, Michael Nzekwe, Tomi Janhunen (46. Matti Kohonen), Jiri Haikonen, Onuray Köse, Lucas dos Santos (46. Miikka Oinonen), Janne Kuhmonen, Shane McFaul (63. Olli Kilpeläinen)Erotuomari: Niko HänninenYleisöä: 2115