Kommentti: Entä jos?

Yksi kevätkauden puhuttavimpia ja jopa kritisoiduimpia asioita lienee ollut se, miksi Jukurit ei hankkinut uusia pelaajia.

Ville Niskanen
Ville Niskanen

Jukurit jäi lopulta varsin lähelle pudotuspeleissä pudotuspelipaikkaa. Yksi kevätkauden puhuttavimpia ja jopa kritisoiduimpia asioita lienee ollut se, miksi Jukurit ei hankkinut uusia pelaajia.
Mielestäni ratkaisu oli oikea. Pomminvarmat vahvistukset ovat kalliita ja pienemmällä rahalla tehdyt pikahankinnat onnistuvat vaihtelevasti. SM-liigassa on vuosien saatossa nähty melkoisia floppeja. Molemmassa tapauksessa taloudellinen investointi olisi ollut joko liian kallis tai liian iso riski.
Lisäksi nykyinen miehistö teki hyvää jälkeä, joka monena keväänä olisi riittänyt playoffeihin. Huonolle ei Jukurit kilpajuoksua nimittäin hävinnyt. Ilveksen kevään pistekeskiarvo oli niin kova, että koko kauden samaa tahtia pelatessaan tupsukorvat olisivat taistelleet sarjan kärjessä.

Ville Niskanen
@lansi-savo.fi

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.