RiU Volley Ladies esitti kauden parasta hyökkäyspeliä

Jyväskylän Jyväslentis kaatui puhtaasti.

RiU Volley Ladies paranteli asemiaan lentopallon naisten 2-sarjassa, kun se otti vierasvoiton Jyväskylän Jyväslentiksestä erin 0—3 (22—25, 14—25, 17—25).

— Hyökkäyspelimme oli kauden parasta. Pallot kuolivat 48 prosentin teholla. Ensimmäisessäkin erässä meillä oli selkeä johto, mutta vastustaja pääsi kaunistelemaan, valmentaja Mika Leinonen kertasi.

Leinonen piti joukkueen suoritusta kokonaisuutena tasaisen hyvänä. Puolustuspeli toimi hyvin. Voitto oli ensimmäinen puhdas 3—0. Kentän hahmo oli 20 pistettä tehnyt Katja Laukkanen.

— Jos jotain pitää moittia, niin syöttömme olivat kauden kehnoimpia. Kun lukemat ovat tällaiset, niin aika ylivoimaisia me olimme, totesi Leinonen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.