MP:llä koossa tusina sopimusta — lahtelaiskasvatti Eero Karjalainen sinipaitojen puolustukseen

Lahdesta Mikkeliin siirtyvä Eero Karjalainen on 19-vuotias keskuspuolustaja.

Mika Korpela

Pitkänhuiskea Eero Karjalainen on MP:n 12:s sopimuspelaaja kaudeksi 2018.
Pitkänhuiskea Eero Karjalainen on MP:n 12:s sopimuspelaaja kaudeksi 2018.

Alkutalven Mikkelin Palloilijoiden mukana harjoitellut toppari Eero Karjalainen, 19, on solminut vuoden sopimuksen seuran kanssa. Karjalaisen sopimuksen myötä MP:llä on koossa nyt 12 sopimusta ensi kaudeksi. Neuvottelut käyvät seuran tiedotteen mukaan kuumina.

Karjalainen on lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti. Viime kaudella 193 senttiä pitkä ja 82 kiloa painava toppari pelasi FC Lahden riveissä A-junioreiden SM-karsintasarjassa ja SM-sarjassa lähes täydet minuutin. Karjalaista kuvataan hyvin peliä avaavaksi pelaajaksi.

— Eero on ollut testissämme syksyn ajan ja on tänä aikana näyttänyt potentiaalinsa. Hänellä on kova halua kehittyä pelaajana ja testata, miten korkealle hänen rahkeensa riittävät tulevaisuudessa. Mielellämme otamme tällaisia nuoria pelaajia joukkueeseemme, MP:n päävalmentaja Janne Wilkman sanoo tiedotteessa.

Karjalainen kertoo saapuvansa Mikkeliin hyvillä mielin.

— Henkilökohtaisesti haluan kehittyä pelaajana ja päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Joukkueen tavoitteena on tietenkin taistella kärkisijoista sekä pelata viihdyttävää ja hyökkäysvoittoista peliä, mitä on kiva katsoa, puolustaja toteaa.

MP:n sopimuspelaajat kaudeksi 2018:

Jonne Uronen (mv)
Markus Brusila
Ozeias Graciano
Tomi Janhunen
Tuomas Jerkkola
Mehdi Mohammadi
Sami Kariniitty
Eero Karjalainen
Olli Kilpeläinen
Joonas Kimari
Miikka Oinonen
Elliot Simmons