Hatsinalla musta hetki toisessa erässä

SB Heinola iski toisen erän alussa kolme maalia ja karkasi voittoon.

Mari Koukkula

Hatsinan Joonas Luhanko oli vahvmpi laitakamppailussa.
Hatsinan Joonas Luhanko oli vahvmpi laitakamppailussa.

Hatsinan miesten joukkueen valmennusjohdolle jäi kosolti mietittävää tämän vuoden viimeisestä salibandyn miesten 2. divisioonan ottelusta. Mikkeliläiset olivat vielä avauserän jälkeen niukasti vierailija SB Heinolaa edellä, mutta kaikki muuttui ja heinolalaiset kuittasivat 1—5 (1—0, 0—3, 0—2) -voiton ja kavensivat eron sarjakakkoseen kahdeksi pisteeksi. Tappio oli Hatsinan toinen tällä kaudella.
Ottelun käännekohta oli toisen erän alku. Vieraat iskivät tasoituksen heti erän ensimmäisellä peliminuutilla ja karkasivat kahden maalin johtoon kun erää oli käyty hieman yli kuusi minuuttia.
Heinolan Kim Paasonen teki 1—2-johtomaalin ylivoimalla kun peliä oli pelattu 26.15 ja Joona Värrälä kasvatti vieraiden johdon 1—3:een neljä sekuntia myöhemmin.
Viimeisen osumansa heinolalaiset pääsivät viimeistelemään, kun Hatsina yritti saada kiriä aikaan pelaamalla ilman maalivahtia.
Hatsinan osuman viimeisteli Esa Vänttinen ensimmäisen erän lopulla.
— Pelattiin huolimattomasti ja kun oltiin tappiolla tuli kiire ja oikaistiin. Vastustaja oli hyvä ja me saimme sitä mitä oltiin kerjätty. Aikaisemmissa peleissä yksi hyvä erä on ollut meidän pelastuksemme, mutta nyt ei tullut sitäkään, Hatsinan valmentaja Jari-Pekka Tiusanen totesi.
— Onneksi tulee kolmen viikon tauko, toivottavasti pääkopat saadaan sen aikana kuntoon ja peli kuosiin ensi vuoden puolella. Nyt harjoituksissa ja peleissä keskittyminen on ollut puolihuolimatonta.
Hatsinan pelit jatkuvat viides tammikuuta.

Antero Penttinen

Antero Penttinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.