Jääpallolegendan muistolahjoituksista kertyi merkittävä potti — kampparijunnuille teroituskone ja varusteita

Jääpallovaikuttaja Kari Liikasen muistolle tehtyjä lahjoituksia tuli noin 3500 euroa.

Luistinten teroituskone pääsee Kamppareissa kovaan käyttöön.

Syyskuussa menehtyneen mikkeliläisen jääpallovaikuttajan Kari Liikasen kuolinilmoituksessa pyydettiin kukkalähetysten sijaan tukemaan Mikkelin Kampparien junioritoimintaa. Lahjoituksia kertyi lopulta huomattava summa, noin 3500 euroa.

Lahjoituksilla on seuralle hankittu muun muassa Liikasen Zaida-lempinimeä kantava luistinten teroituskone.

— On vaikea kuvitella tätä teroituskonetta sopivampaa muistomerkkiä Zaidalle. Se toimii käytännössä ja liikkuu siellä, missä jääpalloa pelataan. Se pitää ääntä ja iskee kipinää, niin kuin isämmekin, Kari Liikasen poika Veli Liikanen kirjoitti Facebookissa.

Konetta käyttävät kampparijunnut niin koti- kuin ulkomaan pelimatkoillaan. Lisäksi lahjoitusvaroilla hankitaan maalivahdin varusteita. Pitkän uran jääpallossa pelaajana ja seuratoimijana tehneen Kari Liikasen pelipaikka oli maalivahti.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.