PU-62 päätti kauden vierastappioon — Kausi oli kokonaisuutena hyvä

Neljäs sija Kaakon Kolmosessa tyydytti valmentaja Jorma Pohjanvirtaa.

Porrassalmen Urheilijat-62:n sijoitus naisten Kaakon Kolmosessa on neljäs. Sijoitukseen ei enää vaikuttanut kauden päätösottelu, jossa Lappeenrannan Pepo löi mikkeliläiset maalein 6—0 (2—0).

— Tulos repsahti lopussa. Kolmas osuma tuli 55. minuutilla ja loput viimeisen 20 minuutin aikana, kertasi PU-62:n valmentaja Jorma Pohjanvirta.

PU-62:n joukkue oli Lappeenrannan vierasreissulla varsin repaleinen esteiden ja loukkaantumisten vuoksi. Ryhmässä oli mukana vain yksi naisjoukkueen pelaaja, sillä loppu kokoonpano täydentyi jopa C-nuorista.

— Joukkueessa oli mukana kaksi ensikertalaistakin. C-tytöistä noussut Enja Hämäläinen pelasi kyllä todella hyvän ja ennakkoluulottoman ottelun, Pohjanvirta kiitti.

— Kokoonpanossa oli vain 13 pelaajaa, ja lopussa emme enää loukkaantumisten vuoksi pystyneet kierrättämään pelaajia, sanoi Pohjanvirta.

Joukkue rakennettiin uusiksi

Pohjanvirta piti PU-62:n kautta kokonaisuutena onnistuneena. Kauden 18 ottelusta saldoksi tuli yhdeksän voittoa, kaksi tasapeliä ja seitsemän tappiota.

— Tulos on hyvä siihen nähden, että kaksi joukkuetta hajosi viime kauden päätteeksi ja jouduimme rakentamaan kaiken alusta.

PU-62:n naisjoukkue ja B-tyttöjen Ykkösessä pelannut joukkue muodostivat käytännössä yhtenäisen pelaajaryhmän. Kauden 2017 edustusjoukkueesta jäi jäljelle vain kourallinen pelaajia ja moni B-nuorikin vaihtoi maisemaa talven aikana.

— Kun saimme jalkeille parhaan kokoonpanon, pelasimme todella hyvää jalkapalloa, Pohjanvirta tuumi.

Lappeenrannan Pepo oli jo varmistanut lohkovoiton ennen päätöskierrosta ja se nousee Kakkoseen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset