PU-62 päätti kauden vierastappioon — Kausi oli kokonaisuutena hyvä

Neljäs sija Kaakon Kolmosessa tyydytti valmentaja Jorma Pohjanvirtaa.

Porrassalmen Urheilijat-62:n sijoitus naisten Kaakon Kolmosessa on neljäs. Sijoitukseen ei enää vaikuttanut kauden päätösottelu, jossa Lappeenrannan Pepo löi mikkeliläiset maalein 6—0 (2—0).

— Tulos repsahti lopussa. Kolmas osuma tuli 55. minuutilla ja loput viimeisen 20 minuutin aikana, kertasi PU-62:n valmentaja Jorma Pohjanvirta.

PU-62:n joukkue oli Lappeenrannan vierasreissulla varsin repaleinen esteiden ja loukkaantumisten vuoksi. Ryhmässä oli mukana vain yksi naisjoukkueen pelaaja, sillä loppu kokoonpano täydentyi jopa C-nuorista.

— Joukkueessa oli mukana kaksi ensikertalaistakin. C-tytöistä noussut Enja Hämäläinen pelasi kyllä todella hyvän ja ennakkoluulottoman ottelun, Pohjanvirta kiitti.

— Kokoonpanossa oli vain 13 pelaajaa, ja lopussa emme enää loukkaantumisten vuoksi pystyneet kierrättämään pelaajia, sanoi Pohjanvirta.

Joukkue rakennettiin uusiksi

Pohjanvirta piti PU-62:n kautta kokonaisuutena onnistuneena. Kauden 18 ottelusta saldoksi tuli yhdeksän voittoa, kaksi tasapeliä ja seitsemän tappiota.

— Tulos on hyvä siihen nähden, että kaksi joukkuetta hajosi viime kauden päätteeksi ja jouduimme rakentamaan kaiken alusta.

PU-62:n naisjoukkue ja B-tyttöjen Ykkösessä pelannut joukkue muodostivat käytännössä yhtenäisen pelaajaryhmän. Kauden 2017 edustusjoukkueesta jäi jäljelle vain kourallinen pelaajia ja moni B-nuorikin vaihtoi maisemaa talven aikana.

— Kun saimme jalkeille parhaan kokoonpanon, pelasimme todella hyvää jalkapalloa, Pohjanvirta tuumi.

Lappeenrannan Pepo oli jo varmistanut lohkovoiton ennen päätöskierrosta ja se nousee Kakkoseen.

Uusimmat uutiset