SavU nollasi FC Peltirummun Kouvolassa — "Hyvä taistelu ja hyvä voitto"

Matias Kyttä ja Ville Peltonen tekivät SavU:n maalit.

Savilahden Urheilijat aloitti Kaakon Kolmosen syyskauden pelit vierasvoitolla. SavU jätti FC Peltirummun nollille Lehtomäen tekonurmella Kouvolassa ja otti pisteet maalein 0—2 (0—1).

SavU iski avausmaalin sopivaan aikaan, sillä Ville Peltosen osuma syntyi ensimmäisen puoliajan lopulla lisäajalla. Matias Kyttä teki toisen vierasjoukkueen maalin, kun pelikello näytti 58. minuuttia.

— Matias karvasi pallon maalivahdilta ja pisti pallon tyhjiin. Hän teki muutenkin valtavan määrän töitä. Joukkueelta hyvä taistelu ja hyvä voitto tänään, SavU:n valmentaja Joona Koivula kiitteli.

Vierasjoukkueen voiton tae oli puolustuslinja, joka täydentyi MP:n Matti Kohosella ja Eero Karjalaisella. Keskuspuolustaja Miika Suhonen pelasi myös hyvän ottelun.

— Kokenut maalivahtimme Pasi Korhonen oli mies paikallaan. Pasi torjui rankkarin heti pelin alussa, lisäsi Koivula.

SavU jatkaa sarjataivaltaan ensi keskiviikkona, kun sille saapuu vieraaksi IPS.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat