MP:n tilanteeseen ei helpotusta — PEPO parempi Kimpisellä

Kakkosen A-lohkon voitosta taisteleva Lappeenrannan PEPO voitti mikkeliläiset ensimmäisen puoliajan maaleilla.

Mari Koukkula

Toppari Ozeais Graciano puski MP:n johtoon Lappeenrannassa, mutta osuma ei riittänyt.

Mikkelin Palloilijat hävisi toisen kerran peräkkäin jalkapallon Kakkosessa. A-lohkon voitosta FC KTP:n ja Klubi 04:n kanssa kiivaasti taisteleva Lappeenrannan PEPO piti pisteet kotonaan maalein 2—1 (2—1).

MP siirtyi ottelussa johtoon viidennellä peliminuutilla Ozeais Gracianon maalilla. Johto kesti 32. minuutille saakka, jolloin isäntien Cherif Ndiaye tasoitti. Voittomaaliksi jääneen 2—1-osuman teki juuri ennen taukovihellystä Aleksi Ikonen.

MP joutui Lappeenrantaan ilman useita avainpelaajiaan. Sivussa kokoonpanosta olivat kapteeni Jiri Haikonen, Mikko Hiltunen, Dylan Autran ja Mikko Mäenpää.

Ottelu oli torstain ainoa, joten sarjan häntäpään keskinäiseen järjestykseen ottelu ei tuonut muutosta. MP (24 pistettä) on yhä kahden pisteen päässä putoamisesta, nyt ottelun enemmän Kultsu FC:tä (24) ja ensimmäisen putoajan paikalla olevaa Susia (22) pelanneena.

Kultsu FC kohtaa sunnuntaina Mikkelin Pallo-Kissat ja Kouvolan Sudet FC Legirus Interin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.