Kampparit vei savolaiskamppailun

Mikkeliläisten maalilla palloja torjui 16-vuotias Jere Korhonen, joka selvisi liigadebyytistään mainiosti.

WP 35 ja Mikkelin Kampparit tarjosivat tasaisen savolaiskamppailun Bandyliigassa keskiviikkona Varkaudessa. Avausjaksolla myötätuuleen pelanneen kotijoukkueen hallittua alkuun ja vieraiden saadessa otetta toisella päädyttiin Kamppareiden 5—7 (3—3) voittoon.
Vauhdikkaalla avausjaksolla maaleja tehtiin kuusi kappaletta vuorotahtiin siten, että vieraat kävivät kolmesti johdossa, mutta karkumatkasta ei ollut tietoakaan.
Kamppareiden valmentaja Antero Levänen oli tyytyväinen illan antiin.
— Avausjaksolla olimme hieman levällään, mutta saimme tiivistettyä peliämme ja päääsimme siihen mukaan. Toisella ratkaisupaikat olivat käsissämme jo aikaisemmin, mutta hyvä näin. Jääpallosta on tullut maalinestopelin sijaan maalintekopeli, kuten tämäkin ottelu osoitti, kauden kolmannen voittonsa runsasmaalisesti ottaneiden mikkeliläisten valmentaja totesi.
Kampparien maalilla 16-vuotias Jere Korhonen pelasi Varkaudessa ensimmäisen liigapelinsä ja suoriutui siitä hyvin.

Antero Penttinen

Antero Penttinen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.