Kotisohva päätykatsomoon? - Jukurit aloittaa uusien katsomopaikkojen myynnin tänään

Ville Niskanen

Jukurien Eelis Välisaari ja Joni Vesalainen ruuvasivat kokeeksi muutaman tuolin katsomoon torstaina.

Mikkelin Jukurit jatkaa jäähalliolosuhteiden kehittämistä kohti ensi kautta ja liigapelejä. Ensi kaudella Kalevankankaalla voi nimittäin seurata ottelua omalta sohvalta. Kysynnästä johtuen hallin entinen ns. kellotaulun pääty muutetaan osittaiseksi istumakatsomoksi. Kausikorttilainen voi tuoda katsomoon oman istuimen.

— Idea lähti siitä, että pehmustettujen penkkien kysyntä on ollut kova. Etuosto-oikeus liigakausikortteihin on kuitenkin vanhoilla asiakkailla toukokuun loppuun, joten halusimme tuoda tämän tarjolle, Jukurien myyntijohtaja Joni Vesalainen kertoo.

Paikka päätykatsomosta irtoaa normaalin seisomakausikortin hinnalla. Penkin saa käydä ruuvaamassa paikalleen itse.

— Hintaan ei sisälly asennusta, mutta meiltä löytyy kyllä yhteistyökumppaneita hoitamaan sen tarvittaessa, sanoo Vesalainen.

Katsomon alarivit olivat ennen halliremonttia istumapaikkoja, joten betonista löytyy numerointikin valmiina. Paikkoja uuteen katsomoon tulee 66.

— Tarvittaessa numeroidaan enemmän paikkoja. Kuvio on ainutlaatuinen idea Suomessa, Vesalainen hehkuttaa.

Istuintyyppejä ei ole erikseen määritelty, mutta istuimen on mahduttava numeron kohdalle. Ostettavien paikkojen määrää ei ole rajoitettu, joten halutessaan katsomoon voi tuoda kunnon laiskanlinnan.

— Sohvan voi tuoda katsomoon, kun ostaa tarpeellisen määrän vierekkäisiä paikkoja.

Paikat täytetään ostojärjestyksessä, joten ensi kerralla niitä riittää vain nopeimmille. Jukurit aloittaa paikkojen myynnin jäähallilla tänään kello 9.30.

— Olemme jäähallilla paikalla yhdeksän jälkeen. Paikkoja voi tiedustella myös puhelimitse tai sähköpostitse, ohjeistaa Vesalainen.

Oman sohvan voi toimittaa katsomoon vaikka samantien.

— Jos on nopea, lupaamme kaupan päälle loppukauden pelit. Katsomosta voi seurata jo lauantain KeuPa HT-ottelun, Vesalainen toteaa.

Päädyssä tehtiin torstaina koeasennuksia. Ihan leveimmät mahdolliset sohvat eivät Kalevankankaan päätybetonille mahdu, mutta muutaman hieman pienempikokoisen penkin saa vaivatta sovitettua katsomoon.

— Kun Jukurit voittaa, minä poraan, tiivisti akkuporakonetta käyttänyt Eelis Välisaari.

Tämä juttu oli Länsi-Savon aprillipila 2016.

Ville Niskanen

Ville Niskanen