MP:n tappioton putki jatkui kauden neljännellä tasapelillä — Lucasin rankkari toi lopussa pisteen

Mikkeliläisten peli takkuaa kotikentällä. Hyökkäyspäähän ei löydy yhteistä juonta.

Onni Ojala

MP:n maalivahti Miika Töyräs venytti ensimmäisen puoliajan lopulla komean torjunnan.
MP:n maalivahti Miika Töyräs venytti ensimmäisen puoliajan lopulla komean torjunnan.

Mikkelin Palloilijat palasi tasapelien tielle jalkapallon Kakkosessa kotikentällään Järvenpään Palloseuraa vastaan. Lucakasen toisen jakson rangaistuspotku toi MP:lle vaikean ottelun jälkeen pisteen 2-2 (1-1)–lopputuloksella.

MP:n valmennusvastuun ottelussa kantanut Ozeais Graciano oli tyytyväinen kahteen tehtyyn maaliin, mutta totesi, että maalipaikkoja olisi ollut tarpeeksi voittoon asti.

MP sai otteluun mainion alun, kun Denis vei kotijoukkueen johtoon jo ottelu 5.minuutilla. Denis poimi maalivahti Miika Töyräksen pitkän avauksen, ja viimeisteli varmasti oikeaan alanurkkaan ohi JäPS-vahti Altti Mäkisen. Hyvän alun jälkeen JäPS sai myös otetta pelistä. Järvenpääläisten 1—1 –tasoitus syntyi, kun Tuure Nummi poimi keskityksen MP:n rangaistusalueen sisällä. Mikkeliläiset päät pyörivät avustavan erotuomarin suuntaan, mutta paitsiolippu ei noussut ylös. Nummen veto lirui lopulta tolpan kautta maaliin.

Mikkelissä nähtiin nyt huomattavasti paremmin yhteen pelaava järvenpääläisryhmä kuin edellisellä kerralla Mikkelin Pallo-Kissojen vieraana. MP:llä oli vaikeuksia oman hyökkäyspelaamisen kanssa. Se lähti kunnolla käyntiin vasta toisen jakson loppupuoliskolla, kun Lucas siirtyi pelaamaan selkeämmin vasemmalle laidalle.

— Puoliajan jälkeen siirryimme prässäämään korkeammalta, jotta vastustaja ei pääsisi pelaamaan niin paljon pitkiä palloa, totesi Graciano.

Onni Ojala

 JäPSin Hedi Khayat piti MP:n puolustuksen kiireisenä.
JäPSin Hedi Khayat piti MP:n puolustuksen kiireisenä.

Nummi kaatoi kylmää vettä

Toisella jaksolla MP sai kylmää vettä niskaansa, kun JäPS:n Tuure Nummi onnistui kaukaa ja pienestä kulmasta tulleessa laukauksessaan, joka upposi aivan vasempaan alakulmaan. MP:lle vihellettiin rangaistuspotku ottelun reilu kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua, jonka Lucas viimeisteli varmasti. MP sai ottelun loppuun vielä parikin hyvää maalipaikkaa, mutta JäPS-vahti Mäkinen onnistui hyvin. Lopussa JäPS-maalilla nähtiin hässäkkä, jossa keltaisia kortteja nosteltiin kolmelle pelaajalle.

— Tuomarit eivät olleet mielestäni reiluja, mutta pelimme ei kaatunut siihen, vaan siihen että emme pelanneet sellaista omaa peliä kuin osaamme, totesi Graciano.

MP:n kaksi seuraavaa ottelua ovat vieraskentällä, mutta seuraava kotiottelu on odotettu paikallisottelu Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan 4.heinäkuuta.

MP:n maalivahti Sammy Ndjock on palannut Mikkeliin Kamerunin maajoukkuekomennukselta, mutta aloitti JäPSiä vastaan vielä vaihto- penkiltä.

Onni Ojala

MP:n Denis Lima de Assis tuulettaa 1-0-maalia.
MP:n Denis Lima de Assis tuulettaa 1-0-maalia.

Näin pelattiin

Maalit: 6. Denis Assis de Lima 1—0, 18. Tuure Nummi 1—1, 56. Nummi 1—2. 79. Lucas Dos Santos 2—2.

MP: Miika Töyräs, Joona Mäenpää (v)(85. Iiro Äijö), Reetu Räsänen, Vincent Bikana, Matti Kohonen; Filipe Mello, Antti-Ville Räisänen, Janne Kuhmonen (57. Samuli Kaasalainen), Lucas dos Santos (v), Joonas Nissinen (67. Juuso Liukkonen); Denis Lima de Assis (v)

JäPS: Altti Mäkinen, Samuli Laitinen, Roope Autio, Mahdi Ali (v), Valtteri Karlsson; Justus Kauppinen (46. Ville Ahola), Herkko Kousa (60. Alaeddin Alaeddine), Jesse Sundström (v) (72. Tuomas Kyytsönen), Kron Rexhepi, Tuure Nummi, Hedi Khayat.

Erotuomari: Kari Vantola.

Yleisöä: 1017.